Det är skillnad på religion och tro minsann. Det går utför med Sverige! Avståndstagandet från en levande Gud.

068foto Maria
Ni är mina vittnen,
säger Herren , och min tjänare, som jag har utvalt, för att ni skall känna mig
och tro mig och förstå att jag är den som har förutsagt detta. Före mig blev ingen Gud formad, efter mig skall ingen komma.

Människor idag som INTE är troende undrar vad VI troende är för några konstiga människor. De blir väldigt långa i ansiktet då vi nämner att vi älskar Gud och är frälsta.

Människor idag har hört talas om RELIGIONER, en hel del sådana, för det får man ju lära sig nu för tiden, och man får lära sig att ALLA religioner innehåller samma eller liknande saker.
Som om Kristus skulle ha med Buddha att göra, eller att Islams Allah är som vår Gud.

NEJ NEJ! Vad är det som har farit i människor i Sverige? Vi har ju varit nämnda som ett kristet folk. MEN, det har gått utför med stormsteg! Det har blivit så kallt i anden på människorna att det är skrämmande.

Jag känner ju och märker människors otroliga avståndstagande då man nämner att JESUS frälser oss människor till ett Evigt liv, och att när man inte har en tro leder det till evig död. Man tror att Gud Fader är en sagogubbe utan någon som helst helighet eller kärlek. Det borde man ta reda på om det stämmer innan man hånar en troende.
MEN, jag säger ju bara sanningen, och det gör ju alla frästa troende människor som förstått att Jesus är vägen och sanningen och LIVET.

VAD vill den otroende människan uppnå? Kan den uppnå något slags evigt liv i de andra sätten att tro,där man tror på en falsk gud? Nej. Man får  tydligen skälla ut en troende kristen hur mycket som helst, men man ger inte den troende en chans att förklara vad tro är.

Vem vill stå upp och följa Jesus? Trots faror och elände och tårar som vi möter, är han den som räddar våra själar. Tänk på det du/ni som undrar om vi är “kloka” som tro, tänk på att fråga Jesus om han finns. Du/ni kommer att få svar.

Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna. Jag har inte kommit för att upphäva utan för att fullborda.
NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.