Det är nog för mig /Dikt Maria

 

086foto och dikt Maria

Det är nog för mig….
Kärleksvindar i mitt hjärta.
Leva mitt i världens flärd, och i den världen lever jag med Jesus, så nära. Leva mitt i en värld som är både ond och god, Jesu närhet visar det goda. Jag är knuten till hans hjärta, och lämnar aldrig de andetag som är hans, för i varje hans andetag hör jag honom viska: Jag älskar dig så djupt. Därför vill jag leva mitt i denna världen och sträva efter att likna min Herre. Därför vill jag leva så att jag kan lämna spår. Jag är köpt med hans blod, det blod han gav på Golgata. Jag är köpt och jag är hans. Jag behöver inte tjusas av allt vackert och låta det ta överhanden i mitt liv. Han viskar varje dag uti mitt hjärta: Jag älskar dig. Det är nog för mig.

NamnlösMaria

2 thoughts on “Det är nog för mig /Dikt Maria

 1. Hej Marie! Gott nytt välsignat 2015 till dig. Glad att du har blivit så bra nu. Ja steg för steg, både svåra och små och stora steg med HERREN, det är gott att få. Ja i Jesu närhet är man säker och trygg och med hans blods beskydd kan man vara lugn även om det stormar.
  Du får gärna be för min kropp som värker så. Jag har bara haft en arm i helgen, den andra kan jag inte knappt röra. Väntar på Herrens nåd att få bli frisk. Vi hörs Marie! Kramar till dig från oss!!
  https://gospel.jesuslever.eu/?s=ISIS Här i länken kan du läsa Alla inlägg om ISIS som jag skrivit om, de är viktiga att läsa.

  /Maria

 2. GOTT NYTT ÅR med hela familjen !!

  Blir så glad att läsa om att leva i Jesu närhet.Jag har så mycket att vara tacksam för. Jag behöver varken guld eller glans…Jag har ngt.som är så mycket större än det jordiska,utan det,nämligen JESUS KRISTUS vill jag ej vara utan !!

  Har varit otroligt trött i november och december,men nu känner jag igen mig själv igen…Känns gott att vandra med Herren steg för steg,varje dag i förtröstan på att Jesus kommer snart tillbaka…Snart..

  Har undrat över dessa ISIS grymma metoder…vad vet du om dessa ??

  Jag kommer ofta ihåg er i bön !!Jesus med i allt !!
  Ha det gott både du och Harri!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.