Den troendes vapenrustning

  jesus_034_small.jpg

Lever du i din egen lilla värld, eller i en trygg värld, eller var tycker du att du befinner dig i dessa dagar? För att bli riktigt trygg behöver alla människor Gud. Och för att få behålla den tro man har på Gud så bör man ta på sig den vapenrustning som jag skriver om här på denna sidan.

Här följer nu en beskrivning och en redogörelse om vad Sanningen är:

*Spänn på er Sanningens bälte!*

Detta bälte behöver vi därför att Satan anfaller med LÖGNEN. “Han är en lögnare och lögnens fader.” /Joh 8:44/

Med många fula knep, med halvsanningar och smålögner vill han lura oss bort från Jesus.

Sanningen som vi tar på oss är Jesus själv. Han är Sanningen. Det betyder att jag inte behöver gå på vad som helst. Och vad som helst kommer INTE ut från mig. Om Jesus är sanningen omkring mig går det INTE att vara oärlig och falsk. Det går inte att svänga sig och smussla och fiffla…

Sanningen som vi tar på oss är Jesus.

Allt det som vi tar på oss är Jesus.

Allt det vi säger och gör blir präglat av Honom. Han hjälper oss att leva äkta och friskt och rakt!

***    ***    ***

Vi lever i en förljugen värld, där smussel och fiffel och båg är vardagsmat för de flesta. Vi lever i en värld där människor roffar åt sig allt de kan och kan gå över lik för att få det som de vill ha. ÄR det rätt? Är Jesus i dem då? NEJ.

Vi lever i en värld som är så korrumperad och förljugen och smutsig. Vi lever i en värld där även de kristna begår grova brott och skändliga saker. ÄR det rätt? NEJ.

Denna världen är på väg mot slutet. Och därför måste ju människor få upp ögonen för vad som sker, och vilja rätta till det felaktiga som de gör.

När frälsningen når dem, så kommer de aldrig mer till att göra de felen de gjort. För JESUS finns i dem. När de får lära känna Gud så kommer ett nytt liv i ärlighet och kärlek att visa sig i dem. Ja. SÅ är det.

Därför: Sök frälsningen och sök Gud, genom Jesus hittar alla fram till ett Nytt LIV. Det gamla är borta och något NYTT kommer.

KRISTUS I CENTRUM: Eftersom Jesus är allt livs centrum är det viktigt att vi har hans kraft inom oss.Börja med att lägga allt det du äger och strävar efter under hans kontroll.

KRISTEN LIVSSTIL :Gud har gett oss den helige Ande för att hjälpa oss att leva efter hans vilja, inte vår egen vilja. För att kunna tillgodogöra oss denna gåva vi fått och utnyttja Guds kraft till att leva på ett nytt sätt måste vi lägga undan alla egna, onda begär. Överlåt därför din vilja till Kristus och bestäm dig för att älska dina medmänniskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.