Den sovande människan…

leva-for-vackelse.jpg

Vakenhet. Eller Sömn. Det är ett problem att inte veta vad man tillhör för kategori. Om man är en vaken kristen gör man på ett speciellt sätt. Då går man ut med Jesu evangelium och sätter världen i brand.

Om man sover, då ser man inte Guds Ord som en väckarklocka. Då ser man brinnande kristna lite överallt och undrar vad de håller på med.

Om man är vaken tar man fasta på Guds Ord. Då tittar man i Ordet och blir väckt av hans Ord. Man har Ordet i sitt hjärta dag och natt, och det finns inget som kan få bort det därifrån.

Om man sover, vet man att man har en bibel, men kanske inte vad den kan användas till. Man kanske vet att man är kristen men man kanske inte vill ta upp kampen och riskera sin goa tillvaro.

Om man är en brinnande kristen, vill man vara i centrum av väckelsen, och när man är i den har man inte många minuter per dag i själviskt tänkande. Då är det skördens själar man vill ta hand om.

Är du kvar? Eller väljer du bort mina ord? Hoppas inte det, för det kommer mer…..

Jag är så trött på att människor nekar till Guds existens. Flertalet mäniskor i detta landet vet att det finns en Gud. Men hur många vill nå honom? Inte så många som det borde vara.

Jag är så trött på att man skall gå runt och kika under lugg på de som försöker uträtta ett fullgott jobb för hans rike. Ta spaden i handen och gräv…. dvs ta upp din bibel, läs den, ta Jesus in i ditt hjärta och du skall få se en otrolig förvandling.

Låt oss få kärleken till andra brinnande i våra hjärtan och låt inte själviskheten styra. Under tiden som vi inte agerar går människor förlorade i knark, alkohol självmord, bilolyckor, matmissbruk, tablettmissbruk, och andra hemska saker och beteenden. Det finns många som brinner, och det är jag så oerhört tacksam över, men de kan bli fler, eller hur?

Jag vill inte låta tidningar, TV. Radio, och annat söva mitt sinne, mitt intellekt. Jag vill hålla det klart och intakt för att kunna höra Gud säga åt mig vad jag ska göra härnäst. AMEN.

“Låt mig få höra om Jesus, skriv på mitt hjärta vart ord. Sjung för mig sången så dyrbar, Skönaste hörd på vår jord…..” F Crosby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.