Den globala byn/SODOMS Synd är här.Förlorad tid

 

 

Show i norsk kyrka med transvestiter:
http://www.vl.no/troogkirke/lurte-transvestitt-show-inn-i-kirken/

«Kulturshowet» Miss Gay Philippines fylte Salemkirken til randen da fem transvestitter poserte i bikini. Menigheten føler seg lurt.

*

Jaha? Vad är detta??? Jo, Det är de sista tiderna som du ser framför dig. Det är den sekulariserade världen du ser framför dig på bilden, och vänta lite till, så ska du få se mer som du inte trodde kunde hända.

D Wilkerson skriver i sin bok SYNEN om nakendans i kyrkorna……han skriver om mycket mer som håller på att hända nu. Det är en felaktig väg som människor går, och den leder till fördärvet.

D Wilkerson skriver också om: En flod av smuts, och ett moraliskt jordskred som ska drabba världen, att toppless på tv ska förekomma (och det gör det ju), och porrfilmer i mängder..och SODOMS synd är på väg, jo det är sant.http://www.discerningthetimesonline.net/BabylonianHistoryWhereitallbegan.html

Rättelse: I LÄNKEN OVAN står det i deras trosbekännelse att vi ska hämtas före vedermödan, jag tror INTE att det stämmer och detta hade jag inte sett då jag lade in länken.Och tusenårsriket på jorden tror jag inte heller stämmer.

En homosexuell synd är på väg och det ser vi också ske nu, och ett avfall bland kristna och hos predikanter. Ett avfall hos predikanter behöver inte “bara vara” att predikanter skiljer sig men också att de “konverterar” till katolicism eller annat.

Man har också ett sken av Gudsfruktan—-och synden runt hörnet. Bortslösad tid. Förlorad tid.
När ska man vakna?

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.