Den globala byn/FN-konferens 2012 Miljöpolitik

 

*

FN -konferens i Rio 2012

FN klimatkonferens i Rio pågår i helgen och man firar 20 års-jubileum för Riodeklarationen (1992). Bl a lyses Jesusstatyn upp i grönt som en signal på att global miljöpolitik kan rädda världen.

FN:s olika miljöprogram är nära knutna till sociala, ekonomiska och även religiösa frågor. Hållbar ekonomisk utveckling knyts till religiösa föreställningar om “Moder Jord och hennes överlevnad.” Klart enligt FN, är att världen behöver reducera sin energikonsumtion och antalet människor hotar planetens framtid. Förra året kunde, den som ville, fira FN:s Earth Day under den kristna påskhelgen. Här kan den som vill rädda världen, måla Kristus i grön färg och demonstrera mot oljeindustrin. En ny RIO-deklaration förbereds bakom stängda dörrar:        
*      

http://www.nationalreview.com/planet-gore/303379/christ-turns-green-un-earth-summit-literally-david-rothbard

Länkar:
http://climatedepot.com/

UN Green Agenda:
http://www.green-agenda.com/
UN Earth Summit, 1992:
http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_Summit

*

 Tack Janne O för info!  Jag tror inte alls på dessa konferenser och orden Moder jord tycker jag är direkt pinsamma! Vad gör man och vad bestämmer man egentligen bakom alla stängda dörrar…. Politik är till för att hålla människor ovetande om vad som pågår och hålla dem tysta. /Maria/   Jesus är Herre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.