Den globala byn 2/ “Vi visste ingenting”. Demokrati?

 

(Globala byn 2: Om Global demokrati)
“Vi visste ingenting!”

*
“Vi visste ingenting om de folkliga revolutionerna i arabvärlden…” Det var en mantra vi fick höra när revolutionen i Egypten seglade upp på nyhetslistorna i vintras. EU och USA var inte inblandade i revolterna i Egypten, Tunisien mfl arabländer, sas det. Det var en sanning för två månader sedan, vill säga!
Vi västerlänningar så gärna sprida vår demokrati till andra länder. Så hur var det egentligen med saken? Ingen inblandning?

(citat ur artikel från SvD, 12 febr 2011)

 Obama:

Det egyptiska folket har fått höra att ett skifte skett, men det är ännu inte klart huruvida detta är omedelbart, meningsfullt eller tillräckligt.

Obama efterlyste sedan en redogörelse för vilka konkreta steg den egyptiska makttoppen tänker ta nu för att införa den demokratiska och representativa regering som det egyptiska folket vill ha.

– Egypten har förändrats och dess framtid ligger hos det egyptiska folket, sa Obama och uttryckte sedan mer direkt stöd till de unga demonstranterna.

…Veterandiplomaten John Negroponte trädde fram till Panettas försvar i CNN och sa dels att signalerna varit otydliga, dels att han själv alls inte hade fått uppfattningen att något så här omvälvande skulle ske bara för några veckor sedan…” (=CIA, USA diplomater låtsades som ingenting)

*
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/obama-kraver-demokrati-i-egypten_5933631.svd

*
Här är några nyare artiklar som spinner en annan vinkel på historien.
Amerikanska demokratiorganisationer på plats i Egypten:
http://www.nytimes.com/2011/04/15/world/15aid.html?pagewanted=2&_r=2&emc=eta1

Om Internet och färgrevolutioner:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23283

Videoklipp från RT:
http://socioecohistory.wordpress.com/2011/04/16/tony-cartaluci-it’s-official-“arab-spring”-subversion-u-s-funded/

EU:s utrikesminister Ashton lägger ut rekonstruktionsplanerna för arabvärlden:
http://www.nytimes.com/2011/03/19/opinion/19iht-edashton19.html

*
Demokratiplaner för världen

“Den nya världsordningen är av den mer planerande sorten”,

det är bara att hänga med i svängarna, eller hoppa av. Tåget går fort. Nyss var araber “terrorister” och jagades i öknar. Idag stöds samma grupper som “vänligt sinnande rebeller.”
Vi kristna ska inte hoppas på västerländsk subversiv verksamhet och färgdemokratier i våra mobiltelefoner, utan på Kristi rättfärdighet. Guds Rike är inte av denna världen.

Janne

/Tack Janne! Detta du skriver är verkligen något att fundera över och ta till sig, för nu går det fort  när det gäller NWO:s skapande och regerande. Förstår man det?/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.