De sista/EU Europas förenta stater/Överstatlighet

   Sverige är inte fritt

http://www.box.net/shared/tf54gq7aos

SVERIGE säljs. Ja så skriver jag för att vi befinner oss i ett verkligt allvarligt läge i politiken. När du läser denna länk så förstår du vad jag menar.

Denna hemsida är inte en politisk blogg, men den vill tala om för dig vad som händer i Sverige och i andra länder och hur lurade vi är. När du röstar den 19 september så vet du kanske mer om vad som gäller eller är i görningen.

Det finns ett stort problem och det är “EU- Europas förenta stater”/ Överstatlighet.

Är du intresserad av att veta mer så läser du länken ovan. Sprid gärna informationen.

Makten  är borttagen från medborgarna…..

OCH:

JESUS lever!

Nya islamprojekt: Minaret på Golgata och Kyrkogård på Jesu grav

JERUSALEM På Golgata och ovanför Jesu grav finns det planer på att bygga en minaret respektive en kyrkogård. Båda projekten kan innebära att mer än en kvarts miljon kristna besökare per år får söka sig nya besöksmål i Jerusalem, Samarien och Judéen i samband med kyrkogårdsutvidgningen precis ovan Jesu grav.

Reflektion
Mera om projekten och hoten mot kristnas pilgrimsmål finns att läsa här: Garden Tomb Threatened by Muslim Construction. Minaret på Golgata, jojo… ja, mycke ska man höra innan öronen trillar av.

Är dessa projekt ett led i de aktuella arabiska kraven på ett muslimskt övertagande av Jerusalem? Är dessa projekt en signal om islams överhöghet över kristenheten? Se gärna videon som hör till detta  inlägget, på Dan Selanders sida: http://missionxp.webblogg.se/
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , , ::

Jag vill också påminna om att man vill bygga en moské på platsen för World Trade Center- katastrofen. Är det vettigt det som händer? Frågar du mig, så säger jag : Nej.

Jesus sade: *  Jag  är vägen sanningen och livet. Ingen kan komma till Fadern utom genom mig*  /Joh 14:6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.