De sista tiderna/Video WW3,frågetecken,lita på Jesus

 

Vad som sker i världen nu är ju högst anmärkningsvärt, men många har ju inte märkt hur det egentligen ser ut, och därför  lägger jag ut  videos och länkar här för att man skall förstå att det är ett allvarligt tillstånd på jorden. Det är den jorden som Gud skapat med dess människor på den som blivit så oerhört skadade och framförallt dödade av hemska vapen, av människors makt över andra m m. Det är inte roligt att se, men man kanske också måste se och förstå vad vi här i Norden och på andra ställen är förskonade ifrån.
Men det kommer ju tider som är så här allvarliga  och värre, i en snar framtid.
Den som inte vill veta, den är oförnuftig, det är snarare så att det är bra att ha kunskap.

Coming WW3 Armageddon & Beyond

http://www.youtube.com/watch?v=Z10oGpdYv64&feature=player_embedded

Consider man’s history & coming global warfare ( as the Bible declares ) prior to the establishment of God’s Kingdom on Earth …
-Jag kom också precis att tänka på 2 Joh brev där det står i kap 1 att man inte ska visa en villolärare gästvänlighet- och då kommer ju denna fråga: Hur kommer det sig att man i församlingarna öppnar sina armar och tar emot villolärare som förvrider huvudet på folk, och lurar dem på ett verkligt otäckt sätt?

*

Ser man på, det står i bibeln, titta här:   2Jn 1:9  Var och en som så går framåt, att han icke förbliver i Kristi lära, han har icke Gud; den som förbliver i den läran, han har både Fadern och Sonen.
2Jn 1:10  Om någon kommer till eder och icke har den läran med sig, så tagen icke emot honom i edra hus, och hälsen honom icke.
2Jn 1:11  Ty den som hälsar honom, han gör sig delaktig i hans onda gärningar.

Lite att fundera på…

http://www.cbsnews.com/8301-503543_162-57373241-503543/iran-we-can-attack-u.s-interests-anywhere/?tag=re1.channel

/Maria

*Tro dig igenom, hoppas på Gud! Hör ifrån Herren tröstefullt bud! Lita på Jesus , han har dig kär, Tro dig igenom nöd och besvär!* K Sjölin

2 thoughts on “De sista tiderna/Video WW3,frågetecken,lita på Jesus

 1. Om och om igen så kommer styressätten igen, och samma hot och indragningar och blockader och krig och,,,
  Dollarn måste väl snart vara slut- och kraschen ett faktum? Och Iran skall attackeras 2013 läste jag..hmmm hmmm och det kriget skall hålla på till 2016…hmm, men vi vet inte ngt om det, bara Gud vet.

  Men man kan ju nästan gissa att det bli hårdare tag snart. /Maria

 2. Paul Craig Roberts, en ex finansminister under Reagan, jämför dagens Washington med hur Romarriket fungerade:

  Romarna installerade regeringar/ledare som var vänliga till Rom och köpte dem, en efter en. Washington har också köpt sig sin väg till imperium, där demokrati-organisationer och utlandshjälp, sanktioner, blockader, hot och påtryckningar spelar en roll i alla stater som idag är underlydande.

  När dolllarn är slut tar också Washingtons ambitioner slut, säger Roberts.

  Iran kan attackeras i vår, sägs det av försvarsminister Panetta och andra Pentagonledare.

  Israel och USA har förberett sig på att slå ut Irans kärnkraftsprogram/vapenprogram med vapenmakt, om så behövs (Att man säger så öppet gör det iofs mindre troligt):

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=29153

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.