De sista tiderna/Terror under OS 2012?Möjligt. Artikel

 

Detta spelkort säger en del om vad som KAN komma att ske under OS 2012. Ja det är snart Olympiad i England/ U K. Jag har hämtat en text som lyder som följer: (På norska)

  *

Det er mye som tyder på at olympiske leker i London 2012 kan bli scene for en falsk flagg – operasjon. En gjennomgang av tilknyttede fakta gir samlet et dystert bilde, med hentydninger til flere mulige scenarioer.

Denne Rockefeller- produserte rapporten ved navn «Scenarios for the Future of Technology and International Development» beskriver en bombe- eksplosjon under Londons Olympiske leker 2012.

Läs hela Artikeln och övriga sidorna   HÄR:

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/planer-om-falsk-flagg-terror-under-london-ol/

/Ja man kan undra och folk kan Spekulera, men det var inte  närmast spekulation jag tänkte på utan att man på rent allvar tar till sig vad som egentligen är möjligt  och hur världen i övrigt ser ut just nu, inte blir jag förvånad mer utav människors ondska, blir du? Har vi inte sett så mycket smuts så att vi kan förstå att inget är normalt i samhället längre? NWO på intåg, nu i allt större utsträckning….med sin terror mot försvarslösa människor! /Maria

från:http://www.nyapolitiken.biz/

4 thoughts on “De sista tiderna/Terror under OS 2012?Möjligt. Artikel

 1. “Fred” enligt nwo- fred enligt new age…jag betackar mig för sådant, men skall se länken lite senare och ger en kommentar sedan…jojomen så går det till..vad sjukt.
  /Maria/ Verkligen hemska bilder och tankar i den länken. Illuminati och droger och lögner!
  Jo så är världen och helst den som stjärnorna/idolerna/avgudarna befinner sig i.
  Ungdomar, tänk er för vad ni lyssnar och ser på!
  /M

 2. Sjukt, och sjuk är världen, vet man inte det….uttråkade miljardärer finns det gott om och de söker spänning- den onde säger ja och ger dem olika uppdrag.
  Måtte dessa människor vända om och kunna se vad Jesus vill ge.
  Det är så sorgligt att ungdomar och andra faller i dessa garn och inte vet vad många av popartisterna syslar med. Idoler — avgudar.
  /Maria

 3. Här en video om satanistiska ritualer i samband med Whitney Houstons död. Lady Gaga var klädd i sorgflor på Grammy, samtidigt som Whitney låg i ett badkar död. madonna var klädd som “Baphomet”/egyptisk gudinna på Super Bowl: fred i världen stod det på skyltar i publiken.

  Illuminati är verkligt – det är en religion bland vissa klasser i dag precis som under medeltiden. Det är den sista stationen för uttråkade miljardärer – de söker sig till den onde och får göra hans vilja:

  http://www.youtube.com/watch?v=Sth4rF7tCh8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.