De sista tiderna /WTC. RFID-chip. Globala skatter m m

 

Det har ju kommit nya uppgifter om World Trade Center …till och med i tidningar, det går framåt med infon, du kan läsa lite här nedan om både det och om globala skatter och RFID-chip m m. Därför att vi går tider till mötes som inte är bra så är det bäst att vi har vår TILLIT och KÄRLEK till GUD, himmelen och jordens skapare! Bara han har omsorg om människan och ber den omvända sig.

Yes we can.
 War on terror = World government 

Målet med attacken mot world trade center i New York och kriget mot terrorismen är att chippa världens befolkning med RFID-chip och bilda en världsregering styrd av FN.
Målet med globaliseringen är att några få ska kontrollera och äga allt.
 
 
Globala skatter 
Miljöproblemen är globala och alla länder måste arbeta tillsammans för att återställa naturens balans. Denna problematik och solidaritetstanken är något som kommer utnyttjas i byggandet av en världsregering. EU vill införa globala miljöskatter. Syftet är inte främst att värna om naturen utan att binda alla länder i ett gränsöverskridande nätverk av skatter. Storbritannien har redan infört sin klimatskatt. Men Eu vill inte ha en miljörelse som är för effektiv och snabbt kan ta bort miljöförstörningen. Om miljöförstörningen försvinner får ju politikerna mindre arbetstillfällen. Om varje hushåll kan producera sin egen el på ett miljövänligt sätt får de mindre makt.
Det verkar lite som de vill att allt ska bli ett enda stort krispaket. Och de kommer att börja med en global skatt på koldioxidutsläpp.
 
Globala skatter kan bemöta allvarliga globala problem och samtidigt öka intäkter för utveckling.
En skatt på koldioxidutsläpp skulle kunna påskynda långsamma globala klimatförändringar, samtidigt som en skatt på valuta handel kan motverka farlig instabilitet på valutamarknaderna.
Ett i stort sett liknande globalt pris på koldioxidutsläpp är en brådskande utmaning för internationella kollektiva åtgärder. Ett globalt pris på koldioxidutsläpp kan i teorin att skapas genom internationellt harmoniserad beskattning eller mellanstatlig handel med utsläppsrätter.
Effektivitet
Den tredje, för att vara effektiva, oavsett överläggningsprocessen och ansvarsfulla globala välbehövliga åtgärder kommer dessa att vara otillräckliga utan ytterligare resurser. Dessa kan komma från partnerskap, internationell beskattning och andra innovativa former av marknadslösningar och finansieringar som är utformade för att passa varje särskild kris och för att passa de verkliga behoven som definieras i en skala som passar omfattningen av problem.
Ett steg närmare för chip implantat. Betala med band runt handleden, wristband
Världsledande för automatiserade identifierings armband och FreedomPay, ledande inom betalningslösningar har ingått ett partnerskap för flera olika ändamål med kontantlösa betallösningar
Brittiska och Förenta Staternas Imperium 

USA kallar sig allt oftare bara U.S. the US army, the US treasury, the US governmnet etc.
Alltså inte United states of America U.S.A utan lite allmänt förenade stater. The United States. Förkortingen passar ju bra om man tänker expandera och inkludera hela världen. Ett exempel är The U.S. Federation for Middle East Peace http://www.usfmep.org
Det amerikanska folket har ingen makt över sitt land.
Det kontrolleras av den internationella valutafonden IMF.
 
Iraks tillgångar plundras.
Oljan och alla naturtillgångar blir england och de förenta staternas egendom. Så kallade fria val i irak kommer vara fritt från irakiskt inflytande efter att england och USA mördat stora delar av befolkningen och grundlagen skrivits om. Utarmat uran som har skadliga effekter på kromosomerna har använts i usas vapen. Områden som utsatts för utarmat uran fått sina grundvattenbestånd förgiftade och det blir även människor som druckit av grundvattnet. Som en följd av detta föds deformerade barn nu i Irak.
Regeringarna har nya high-tech vapen
 för att kontrollera upplopp och arga  demonstranter 
Active Denial System (ADS) – ett “ickedödande” vapen som ger en våg av olidlig smärta från upp till 2 kilometer bort. Vapnet använder stråle av korta mikrovågor för att värma upp det yttre lagret av en persons hud och orsaka smärta.
The MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio) är ett mikrovågs vapen som kan skapa ljud direkt inne i folks huvuden som inte behöver gå via trumhinnan.
Detta program kan mycket väl komma att användas i köpcentran för att styra folks beteende.
Long Range Acoustic Device-en megafon med oöverträffad klarhet som kan skjuta kompakta ljudvågor över flera hundra meter upp till 150 decibel. 
 http://lanksamling.se/blogg/yeswecanny.html  läs mer här

*Lova Herren i himlen! Prisa honom i höjden! Lova honom, alla hans änglar, hela himlens här!*/ Ps 148: 1-2

2 thoughts on “De sista tiderna /WTC. RFID-chip. Globala skatter m m

 1. Hej! Ja du har de åsikter jag har, och jag hoppas att fler o fler vill ta åt sig det som skrivs här, för sådan är ju den bistra sanningen.
  Men vi strider för Jesus, och håller honom högt.

  Lova hans namn! Tack och prisa hans härlighet och kärlek.

  Älska sin nästa? Gör DE det? Värnar om livet?
  Nej.

  De kommer att få krypa i stoftet och kräla..men då är det försent.
  /Maria

 2. Alternativet till Jesus och ett liv i Hans närhet är denna globala paranoja – dessa digitala armar som söker igenom oss och studerar oss och längtar efter våra tillgångar.

  Det finns miljöproblem i världen. FN:s miljöpolitiken handlar istället om att sitta högst upp på finanspyramiden och extrahera skatt från mänskligheten i två nya energisystem.

  “Det finns för många människor, hur ska vi klara av dem?”, frågar sig FN i många publikationer.

  FN talar: “Säg att 1 barn per familj, gratis kondomer, farliga vacciner och grön föråldrad teknik är framtiden i ett hållbart samälle (med mindre människor).”

  “Se så myrorna arbetar! Människan är farlig för sig själv, och vet inte sitt bästa. Det är bara vi ickevalda internationella byråkrater som kan ge dem en hållbar framtid (utan flygplan och bilar, men med hälsobringande genmanipulerade grönsaker).” osv.

  Älska din nästa, människor är Guds skapelser!
  Tacka Herren för livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.