De sista tiderna /Sövas?

jesus_picofhisfacebesidecrosses.jpg

Mitt inlägg här skall behandla hur massmedia söver människor.

Tv, tidningar, Radio, Mp3, Video, Film, Internet, med flera av massmediala produkter söver människor! Har ni inte tänkt på det? Eller är de flesta nöjda med att gå i ett rus av ljud?

Där i det ljudet och ruset kan man inte tänka ordentligt, och man blir mycket och felaktigt beroende. Har ni tänkt på att det finns en plan för att människor inte skall kunna nå Gud?

Nåja, det har jag o många andra troende kristna fattat, och därför skriver jag dessa rader nu. För jag är definitivt trött på att människor är så sövda. OK, det är inte deras fel, för de vet inte hur farligt detta är.

Men, ni som läser här ska veta en sak, det kommer tider då du /ni / de inte kan välja längre att gå rätt väg, för ni känner inte den rätta vägen,och en gång är det för sent.

Det är bättre att tänka till NU, och inte sedan, det är NU som är frälsningens dag! Nu är det Pingstdagen och de flesta vet inte vad den dagen innebär. Det var då som vi fick tungotalet, det var då som apostlarna i Jerusalem fick uppleva tungotal och frälsning och syndernas förlåtelse. 2000 människor tog emot Jesus Kristus.

Vi lever i tider som är totalt snedvridna och farliga. Om du tittar på och tänker efter om vad du sett o hört i nyhetsmedia den senaste tiden, så vet du, kanske fattar du att det är en sjuk värld vi lever i. MEN det är också så, att de flesta accepterar eländet och går vidare. Suckar o säger, jag kan inget göra, måste jag bry mig, oj så hemskt……. m m

Det är NU som är frälsningens dag, det är NU vi skall tänka om. Det är NU det är bråttom att komma till Kristus. INTE SEDAN. Då är det för sent.

Jesus är Vägen Sanningen och LIVET

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.