De sista tiderna/ S-politiker /incest?

 

 En mäktig Gud går före..

http://www.expressen.se/   Monica Green, S-politiker vill LEGALISERA Incest!

Jag mådde illa då jag såg denna artikel i ovanstående länk, idag, 15/3.  89% röstade nej till hennes förslag. Varför inte 100% Vilka röstade ja? Det vet inte jag men jag tycker det är fullständigt horribelt att ens tänka den tanken att säga ett ja till detta.

Vart är Sverige på väg? Till avgrunden med stormsteg. Vad är det med människorna? har de tappat alla begrepp om moral och uppförande?  Men detta var ju att vänta, för vi lever ju i de sista tiderna.

En troende ser annorlunda på denna sak än en som inte har Gud som Herre. Säkerligen förstår du vad jag menar och jag tänker inte  utveckla detta närmare mer än att säga:

Gode Gud hjälp detta landet Sverige att söka dig och dina lagar och rättfärdighet, Ta bort all smuts, gör människorna till det de borde vara. I Jesu namn, Amen.

Läs Mose sång i 5 Moseboken 32 och begrunda vad Gud säger till oss alla! Sången berättar att Gud är Gud och han är vår beskyddare och vår ENDA TRYGGHET. Folk har sedan länge kastat lagen på sophögen och  vältrar sig i synd.  /Maria

 P.S denna kvinna som uttalade sig om incest..har tagit tillbaka det hon sade, och vill verka för att den ursprungliga lagen hålles..snabbt marscherat…

 

16 thoughts on “De sista tiderna/ S-politiker /incest?

 1. Det finns mycket som undanhålles oss. S-politikern ber nu om ursäkt “för att hon kanske sårat någon” och svänger om till att säga att hon tycker lagen om förbudmot incest ska vara kvar, hon fick väl en skrapa av Sahlin…?
  Det finns inget som är viktigare än sanningen! Nej vi har ingen makt, och demokrati är bara ett fint ord utan innebörd.
  Tyvärr. Det kommer svåra tider.
  /Maria

 2. Om man vet vissa saker och undanhåller dem, för det är bekvämare, och så låter oärliga människor göra som de vill – det ser alltid bra ut i TV:n…

  Vad kan vara viktigare än sanningen?

  Vad du säger är synligt på en skolgård lika mkt som i politiken: folk är rädda att tala ut och förlitar sig på att de som tar sig makten ska också ha den. Den som tar han har.

  Vi har ingen makt, men vi kan läsa mellan raderna:
  Demokratin verkar ha upphört.

 3. Hej Janne! En svensk borde vara som en tiger! MORRA och fräsa grrr, men vi tiger..De svenska journalisterna är KÖPTA, de lovar att INTE säga sanningar, för då blir det protester och det går ju inte.
  Vi är på rätt tåg, vi tycker det man borde tycka och veta och de vet att en del vet men är tacksamma så länge de kan undanhålla sanningen.
  De vet vad vi vet men får inte yppa ngt. FEGA människor, men de tjänar pengar och låter vissa behålla makten.
  Kraschen kommer, var så säker.
  /Maria

 4. En svensk tiger – Grr!

  Jag förstår mig inte på de svenska journalisterna!
  Det håller inte att följa med och hoppas, när man är på fel tåg.

  De tycker kanske att vi är på rätt tåg?

 5. Hej Janne. Västmanlands tidning behöver få massor med insändare om vad verkligheten är. De låter inte vem som helst skriva där verkar det som. Många artiklar om tro kommer ej in..Javisst var Obamas pris ett misstag, och allt annat var inte bra.
  Hur många vet något om amerikansk politik, det är få.
  ja vinner sossarna då blir det inte lätt, ja snacka jobb de har de kunnat göra förut också, men vad blev det om det? och G Persoson drog igång inskränkningen i sjukförsäkr och hur blev det? Människor kränks i tusental, hur blir det nu då?
  Du Janne, det kommer hemska tider.
  Alltihop är ett stort elände men få fattar det. Varför skrivs det inte mer o varför protesteras det inte mer? Sverige tiger.
  /Maria

 6. Skrev lite kommentarer på Västmanlands Läns Tidnings site igår.

  “Obama är bra, men nobelpris till honom var inte bra.
  Klimatvetenskapen behöver utredas.
  Och det är inte bra att Sverige är på väg mot ett NATO medlemskap”, säger de i ett milt och förstående tonfall på debattsidorna.

  Kommer något av detta bromsas in, kan man fråga sig?
  Inte är det med några milda tonfall som man stoppar de globala pansarvagnarna.

  Varför ens reta upp sig? De argumenterar från en annan planet än vi.

  Obamas fredspris var ett misstag?
  Och allt annat var bra?

  Vet de inget om amerikansk politik?

  Sossarna vinner kanske till hösten
  (men då får de skicka NWO projekten snart!)

  De kanske kommer att prata om jobb…och vinna?
  Haha!

 7. Hej Andreas. Jag röstar inte på KD, nej. Vill inte rösta på något annat heller, för det är orättfärdiga ljugande personer som sitter där och vill ha makten.
  Det är samma skrot o korn alltihop, Gud får leda mig i det fallet, och jag tror att väldigt mycket kommer att hända innan dess som avgör mycket i denna fråga.
  Den troende skall ju inte blanda sig in i politiken…. /Maria

 8. Tror också sossarna vinner för folk vill ju bara ha variation. Och Sverige är ju av tradition ett väldigt “rött” land.

  Men du Maria och JANNE, ni borde ju på papperet rösta på KD för ni är troende.

  Själv vill jag rösta blankt egentligen, men har hört att om man röstar blankt så får sossarna automatiskt den rösten (eller om det är den sittande regeringen?), men vad vet jag.

  Tror ändå inte att politik kan förändra världen, utan till det krävs nog Gud istället.

 9. Hej. Ja det är en tanke, och jag förstår den, men jag tror ändå att sossarna kommer till seger i valet, för tokigare har man ju sett. Ja deras förslag är så befängt, men kanske just därför, för att vi är på väg in i socialismen, och diktaturen, och då är detta en väg att gå, nej jag tror inte att folk vill ha kvar Reinfeldt eller högern. folk vill ha en förändring. Man tycker ju inte att detta stämmer men det finns all anledning att be bort dem allihop, alltså att få en total och bättre förändring.
  /Maria

 10. En annan tanke jag fick var att “incestförslaget” är en signal att sossarna inte är på väg in i regering i år heller.

  Förslaget är så befängt att det måste finnas en baktanke.
  Så här formulerar man inte sig om man vill bli vald!

  Kanske de (NWO global think tanks) redan har betämt sig att moderaterna ska sitta kvar till hösten…

  Cameron och Tories ska in i Storbritannien. Gordon Brown har ju pushat NWO i flera år, och kan inte bli omvald.

  Incest är inget man som sosse kan vinna en valkampanj på! Om man säger så.

 11. Hej Bella! Näää det är inte lätt att fatta att världen är så SJUK och Gud så ledsen över alla människor som bryter mot det han sagt. Det är svårt att se, men vi har redan vunnit! Vi tillhör Gud och därför ger vi ju inte upp, inte du heller!
  Gud välsigne dig och läs Ordet och prisa Gud!
  Varm kram till dig! Jesus kommer snart.

 12. Jag förstår ingenting,ärligt talat. Hur kan man som politiker ens komma på tanken?
  Det händer så sjuka saker i den här världen. Ibland vill jag bara lägga mig ner och ge upp. Men Jesus ger mig styrka och hopp.

  Kram på dig Maria

 13. Detta var intressant! Och du förklarar det så bra, och det är ju ordningen innan ordningen s a s.
  Så här var det ju på Sodom o Gommorras tid också… folk var galna
  det går fort nu och detta borde vi tala mer om..Hälsn Maria

 14. Jag tänkte på KGB agentens ord i en video:

  Hur gör man för att destabilisera ett land/en kultur?
  1. massiv infovåg i en riktning (10-15 år)
  2. Destabilisera (dela befolkningen i för och emot och smutskasta alla konservativa/traditionalister som tex vill ha kvar demokrati eller rättstat)
  3. Kris
  4. Ny ordning

  Kommunistpropagandan hade det syftet och globaliseringspropagandan som vi idag har upp i halsen har samma målsättning: att göra länder/kulturer osjälvständiga och för svaga att försvara sig mot den internationella programmeringen.

  Vilken galen idé som helst kan destabilisera vårt land.
  Droglegalisering, upphäva Incestförbud, internet övervakning och censur, NATO medlemskap och tvångsmedicinering är några steg på vägen.

  Vet inte om monica Green tänker själv, här?
  Eller hon kanske har blivit galen?

 15. Hej Ja detta förslag är på riktigt och det ska behandlas. HUR en människa kan ha dessa tankar är en gåta! Vad är incest? VET hon det?
  Jag är mycket mycket besviken och bestört över att sådant här kan hända, men å andra sidan, Jag är ändå INTE förvånad, det kommer mer av denna sorten, för Sverige är avkristnat och på väg mot det stora fallet, det är jag 100 säker på.

  Vad tror du Gud tänker? Förstår du hans tårar? Förstår du hans vrede? Detta har jag tänkt på o därför skriver jag inlägget, ja jag tänker mycket på att en dag släpper han lös sin gråt och ilska och dom, vem vill vara här då?
  /Maria

 16. Trodde du skämtade först, är detta förslag på riktigt?

  Men en fråga jag tänker på är hur en person som t.ex. denna Monica Green kan bli riksdagsledamot? Är det inte en bra fråga?

  Man tror ju de skämtar, eller hur?

  Det där om att 89% röstade “nej”. Men kan det inte tänka sig att några lade ned sin röst, eller hur det nu funkar (?). Sen brukar det ju vara så att alla inte är med vid röstningarna har jag för mig. Känns lite som om riksdagsledamöterna kastar tärning om vilka förslag som ska gå igenom.

  Det verkar som du som jag vart lite arg över detta lagförslag av Green.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.