De sista tiderna /Pandemi? Nej

Man läser en hel del info om svininfluensan och om vaccin, jag gillar egentligen inte att ta upp allt detta igen, men Mission XP blogg(Dag Selander) har en intressant blogg om detta, och den ser du här nedan:

SUMMERING & ÅTGÄRDER

På ett populärvetenskapligt sätt behandlar Teresa Forcades frågan om svininfluensan och de frågor som uppkommit sedan april 2009. Förutom fakta pekar hon också på besvärande omständigheter som inte getts tillfredsställande svar. Hon tacklar också den politiskt korrekta majoritetens avfärdande attityd gentemot ifrågasättanden. Att många avfärdar henne och andra som ‘konspirationsteoretiker’ med grund i den ena eller andra fållan avvisar hon med hänvisning till fakta och erkända källor. Hon tillhör ingen av fållorna.

SUMMERING dr Teresa Forcades: – “Om kontaminationen av vaccinmaterialet från Baxter i Wien (Jane Büromeister) inte av misstag hade upptäckts, kunde en ytterst allvarlig pandemi nu ha varit en chockerande verklighet. Den skrämmande bristen på reaktioner från politiker och massmedier på vad som hände i februari i ett tjeckiskt laboratorium är oförklarligt. Vad som är ännu mer oförklarligt är graden av oansvarighet av WHO, av regeringar och av de nationella hälsoorganen att proklamera pandemin och främja en maximal hälsovarning utan en verklig rationell grund. Det är oansvarigt och oförklarligt att miljarder Euro från offentliga medel har använts för att tillverka miljontals doser av vaccin mot ett icke-existerande hot. Samtidigt finns det inte tillräckligt med pengar för att hjälpa de miljontals människor (mer än 5 miljoner bara i USA) som på grund av den nuvarande ekonomiska krisen har förlorat sina jobb och sina hem.

Så länge dessa fakta förblir oförklarade är risken att kontaminerade vacciner skulle kunna distribueras i vinter mycket påtaglig liksom risken för att rättsliga åtgärder kan vidtas avseende obligatorisk vaccination. Detta bör inte underskattas. Om svininfluensan fortsätter att vara lika mild som den har varit hittills, är det inte rimligt att utsättas för vare sig risken av kontaminerat vaccin eller att drabbas av Guillain-Barrés partiella förlamning. Om influensan oväntat skulle försämras, som det har förutsagts utan någon vetenskaplig grund av några personer i höga befattningar, bland dem direktorn för WHO, skulle det ändå vara meningslöst att låta sig vaccineras.

En ökning av dödlighet kan bara betyda två saker:

1. att viruset av S-OIV-stammen som cirkulerar nu har drabbats av en mutation;

2. att ett annat virus (eller andra virus) nu är i omlopp.

I båda fallen kommer vaccinet som nu håller på att utarbetas att vara värdelöst, och med tanke på vad som hände i februari hos Baxter kan det till och med ha till uppgift att överföra sjukdomen.

VAD ATT GÖRA?

(1) Förutom att behålla lugnet använd sunt förnuft för försiktighetsåtgärder för att undvika smitta

(2) Undvik att vaccineras – Dessutom har jag följande uppmaning:

(3) Se till att skyndsamt aktivera rättsliga åtgärder och att aktivera tillräckligt många medborgare att bli delaktiga för att säkerställa att ingen i vårt land kommer att tvingas att vaccinera sig mot sin vilja; och att de som frivilligt accepterar att vaccineras inte kommer att fråntas sin rätt att få framföra klagomål och få ersättning (de eller deras familjemedlemmar) om vaccinet orsakar sjukdom eller död.

 Problemet är inte svininfluensan

utan problemet är vaccinationen

 KÄLLOR * Teresa Forcades: VIDEO: Bell Tolling for the Swine Flu H1N1 – Vetenskapliga fakta om ‘Influensa typ A”
* Deborah Dupre’, Examiner.com: Who is Catholic nun, Sr. Teresa Forcades and what does she say about H1N1? Human Rights info101

Jesus hjälper oss i allt och han vill få oss att inse fakta i allt vi tänker på och har bekymmer med. Därför är det bra i denna sjuka värld att få information, och den försöker jag leta upp och delge er som läser denna sida. Gud välsigne er, och ni ska veta att Gud söker varenda en av er för att hjälpa er i er situation. Och ja, denna nunna är katolik, men en av de klokaste jag sett hittills, för jag tror att det är sanning i det hon säger.
Läs även andra intressanta bloggar om: , , , , , ,     Dag Selander: http://missionxp.webblogg.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.