De sista tiderna /NWO

  Jesus kommer tillbaka.

Det är väl att den troende vet det, för de tider som kommer blir definitivt inte roliga för den som inte vet vad NWO innebär.

Har du möjligtvis läst DN idag? Ett klipp ur den kommer här och du kan läsa hela artikeln här:

http://www.dn.se/opinion/debatt/ny-varldsordning-ett-maste-efter-debaclet-i-kopenhamn-1.1049214

”Ny världsordning ett måste efter debaclet i Köpenhamn”
Publicerat i dag. 00:50

Tällberg Foundations grundare: Världen behöver en ny demokratisk ordning som säkrar ekonomisk tillväxt, social stabilitet och ekologisk restabilisering. Debaclet vid klimatkonferensen i Köpenhamn är ytterligare ett bevis för att nuvarande konstitutionella ordningar inte kan hantera den globaliserade verklighetens problem. Världen missköts genom nationers ständiga kamp att hävda sina intressen. Ingen nation, ingen institution äger legitimitet att sköta helheten. Det var Westfaliska freden 1648 som födde ordningen byggd på principen om nationalstatens suveränitet.

Men historien lär oss att ingen världsordning har evigt liv. Den viktiga frågan är nu hur en demokratisk grundad ordning ska formas i denna nya värld. Uppgiften är enorm. Den mäktar ingen nation ensam med, skriver Bo Ekman.
172 kommentarer 15 Bloggar19rekommendationer  DN Teman i artikeln  KlimatetTällberg FoundationTällberg Foundation är en internationell, ideell organisation med säte i Sverige. Målsättningen är att fördjupa förståelsen kring ledarskap och förändring inom samhälle och näringsliv. Mest känt är det årliga Tällberg Forum som samlar ledare från hela världen. Tällberg Foundations vision är en rättvis och trygg värld för både mänskligheten och naturen. Verksamheten finansieras av både privata och statliga medel. Störst bidragsgivare är Svenska postkodlotteriet.

Även lokala dalaföretag bidrar, liksom bland andra UD, Närings- och Miljödepartementen.
Annons:Den 18 december 2009 om kvällen kom en alltmer haltande världsordning till vägs ände. 17 års klimatförhandlingar – via Kyoto – hade brutit samman. Bilderna dokumenterar ledarnas uppgivenhet, plågade av att vilja men inte kunna leverera den uppgörelse de faktiskt vet att världen behöver.”

Vi är ju många som vet vad detta betyder, och det är skrämmande att det går så fort nu. OM du inte vet vad NWO står för kan du läsa lite mer här:

https://gospel.jesuslever.eu/index.php?s=NWO&searchbutton=S%C3%B6k

Informera dig för nu kommer snaran att dras åt…./Maria

4 thoughts on “De sista tiderna /NWO

 1. Hej Janne. Du har så rätt, jag gillar din kloka kommentar väldigt mycket. Det är precis så det är, och nu kommer ju den nya världsordningen, de har satt orden på pränt.
  Nej detta är sannerligen inget att leka med eller att sopa bort, för det blir snart verklighet.
  Däri NWO kommer ju också Antikrist, det vet den troende.
  Visst är det köpta politiker,som rör sig i hemlighet, i olika ordnar o sällskap. De har pengarna och makten och snart blir det diktatur. Människor tycker man är galen som säger detta, men de får väl se hur glada de blir en dag. Den troende får rusta sig och hänge sig åt Guds Ord. Vi är inte övergivna.
  /Maria

 2. Vad är NWO, den nya världsordningen?

  I artikeln från den här svenska tankesmedjan nämns “global demokrati”, ett populärt sätt att rättfärdiggöra lanserandet av gränslösa samhällen som hålls ihop av internationella överenskommelser och multinationella företag, mer än av nationella lagar.

  NWO är globaliseringens politiska dimension – frukten av dess sociala policy, ekonomi, militärt samarbete och handelssystem.

  NWO är det samma som det globala samhället – det internationella samfundet –

  Allting i politik och affärer som rör Sverige, men som inte kan röstas eller dikuteras i Riksdagen eler i tidningarna är NWO.

  Problemet med systemet är att det gör alla länder till kolonier – inget enskilt land tillåts sköta sig själv – alla är beroende av NWOs grupper och tankesmedjors långväga arbete och planering.

  FN och oljeindustrin, Brittiska ochamerikanska etablissemanget ligger bakom NWO och utgör dess kärna, resten av världen är i periferin.

  NWO är ett globalt imperium, med andra ord.
  Eftersom de flesta svenskar tror/vet att det inte existerar än, så är Den nya världsordningen just nu ganska långt ifrån demokrati.

  Demokrati inom NWO skulle vara möjlig först när alla länder får rösträtt i en myriad internationella organistationer och tankesmedjor.

  Bo Ekman leker med tanken på demokrati i artikeln, ven han vet att det är en omöjlighet.

  Genom att säga att man arbetar för att devokratisera internationella instotutioner gör man dem mer rumsrena för medborgarna coh så kan man fortsätta att planera globala system i hemighet som förut.

  Artikeln bskriver en låtsasfrågeställlning.
  De som jobbar i FN och internationella organ vet att det blir polsk riksdag och kaos så fort 192 olika röster ska höras samtidigt som under cop 15 klimatavtalet i Köpenhamn.

  NWO är miljardärers världsbygge planerade i slutna sällskap och vidare förmedlade till världens parlament av “köpta politiker”.

  En slags total korruptionsfaktor eller subversionsfaktor.
  Inget att leka med.

  Och inget som brukar komma i DN precis, trots att många av våra politiker och affärsmän deltar aktivt i “spelet om världen efter nationernas försvinnande”.

 3. Tack Anji. Tack för att du är du och du är nära Jesus. Det är underbart! Ditt senaste inlägg på din sida var så bra, om att likna Jesus! Kärleken skall ut bland människorna. KRAM Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.