De sista tiderna /NWO m m

 jesus_034_small.jpg  Jesus är Herre!

En del människor följer med väldigt mycket om vad som händer i Sverige och i politiken här hemma då det snart är val igen. Men man kanske också skall följa med och titta på vad som händer i den stora världen och då inte minst NWO, den nya världsordningen.

Den som läser bibeln vet att det kommer andra tider, svårare tider, och då menar jag Antikrist och vad som händer då den nya och värre världen visar sig. Det är mycket som kommer att ske innan Jesus kommer tillbaka, eller också kommer den troende inte att få se allt, jag vet inte det, men jag vet en sak och det är att något större och otäckt är på gång mitt framför våra ögon, men få verkar se det.

Därför tar jag med en länk som visar på sidan vaken.se , kommer här nedan. Där kan du se videos om vad Big Brother gör just nu.

Big Brother Bulletin finns också att läsa och se på svenska, Per Ströms hemsida. Den länken kommer jag också att ge dig här nedan. Är vi vakna? Eller sover vi, eller tänker vi som såhär:

Vaddå, sådant är väl inte möjligt? Jodå, det är det och det händer nu. Men du får naturligtvis bilda dig en egen uppfattning i dessa frågor. Vad Uppenbarelseboken säger oss är väl helt klart? Åtminstone tycker jag det. I dessa frågor får vi hämta svaren i bön, och Gud är en mäktig Gud och Jesus har redan vunnit. Herren får leda oss och vi får tacka och prisa honom, i honom har vi vårt hopp och framtid.

Se länkar. http://www.vaken.se  /Världsordningen

BBB- Big Brother Bulletin http://www.stoppa-storebror.se/

http://parstrom.wordpress.com/

http://www.youtube.com/watch?v=Wo-rGzx2OZk&feature=related In Your Time

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.