De sista tiderna/ Microchip / Cell phones / Artikel

 

The development of a new microchip for cell phones

Indeed, paranoia about not being able to buy or sell without the ‘mark’ is now coming full circle with the increasing use of cell phones as payment gateways linked to credit cards.

/Att inte kunna köpa eller sälja!Ja om det kan du läsa i BIBELNS Uppenbarelsebok , och om de tider som kommer!

Med den ökande utvecklade tekniken kan människorna föras in i något som man inte begriper förrän man är fast i ett system som är mer än skadligt.

Chipet som kan spåra dig på centimetern är här…

Läs denna artikeln och tänk över vad som kan tänkas vara ett hot mot människorna.
Idag har de flesta människor mobiltelefoner, “cell-phones”, och vad är det som säger att inte
det kan vara ett hot, vi är i alla fall på väg mot ett samhälle med mer övervakning på alla sätt. Ja det finns frågetecken…

http://www.infowars.com/new-microchip-knows-your-location-to-within-centimeters/

*****

/Maria

2 thoughts on “De sista tiderna/ Microchip / Cell phones / Artikel

 1. Gud eller Mammon, det blir en fråga som man kommer att få ställa sig. Kanske snarare än väntat. 1 kontor i Gbg där man kan betal m m- jaha!

  Ett “Märke” på pannan eller handen säger bibeln/uppboken. Men vi kanske inte ännu vet hur detta s k märke komemr att gestalta sig, kanske det är en vidreutveckling av detta som nämns i artikeln,,,,,?

  Bankerna har den fullständiga kontrollen och vi får inte glömma att SVerige är ett föregångsland då det gäller EXPERIMENT! Det kan vara lätt att bli konfunderad och rädd i dessa tider, men den troende vet att vad som än sker så kommer den att få mat och vatten om den litar på Gud.

  Sökning per satellit bli r så öätt med de NYA SMARTA telefonerna, varför har man låtit det bli en sådan rusning efter dem tror du? och all REKLAM de sänder ut.
  Rysansvärt är det.

  De personer som står utanför samhället kommer att vara de sjuka, de gamla, landsbygdens fok, kritiker, kristna, ja du nämner dem. Gud hjälper den som ber, så är det, och den troende får vara till hjälp i att berätta för människor vad som är på gång.

  Ja det är sååååååå påtagligt vad man nu “sysslar” med, det ser man på den “politik” som förs.

  Bibeln berättar för oss men alla läser ju inte den utan tror att den kristen är totalt bakom flötet, men ack vad fel de har!

  1984 är en bok som berättar för oss vad som kan ske nu på 2000-talet. Den Orwellska eran… Den boken får man inte låna längre på Biblioteken den är borttagen- undrar varför……
  Var välsignad. /Maria

 2. Jag var just och försökte ta ut pengar, men Nordea datasystem ligger nere för tredje gången på kort tid. Det går inte att hämta ut pengar på andra bankmater heller.

  Jag frågade om Nordea försöker göra sig av med bankomater, och bara göra elektroniska tranaktioner? Nej, nej blev svaret.

  Varför inte?

  Det finns idag 1 enda kontor i Göteborg, där man kan betala räkningar och överföra pengar i cash.

  Varför inte 0st kontor i framtiden?

  med kortet med trackingchippet ovan, kan man snart inte handla/ta ut pengar med någon annans kort -det blir personligt och sökbart över satellit.

  Alltså kan bara de som kan sköta sitt kort och sina plast-IDs själva klara sig i samhället.

  Saknar du dator och all erfordelig teknik halkar du ur samhället och dess banksystem.

  Försöker någon hjälpa dig att sköta dina ärenden, eftersom de inte själv klara att göra dem, blir den personen misstänkt för brott, eller måste gå igenom en hel del säkerhetsspärrar och misstänkliggöras.

  Folk som gör sådana här system tänker BARA på pengar, så tänkte jag. Det finns knappt på kartan att någon skulle vara intresserad att hjälpa en person i nöd.

  De personer som står utanför systemet kan ju inte få ut sina EGNA pengar utan en massa trassel och kontroller och övervakningssystem.

  Vilka är dessa personer?

  Gamla, sjuka, folk som inte kan datorer, landsbygdsbor, samhällskritiker, radikala kristna.

  Gud eller mammon? Det är valet vi står inför. Rätt påtagligt eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.