De sista ../ LUGN i stormen. TACK Jesus! / Bibelord

      Tack!

 

Det finns olika sätt att leva på, det vet vi, och så gör man. Men det sättet som Gud visar oss på, det är det bästa, anser jag. I Jesus Kristus har vi allt, där är vår trygghet. På denna sidan trängs bibelord, NWO/Antikrist/, det berättas om satan och om vår värld med jordbävningar, sjukdomar,  tsunamis, maktkamper, fallande ekonomier,  och terror, m m.  Det berättas också, och det är huvudsaken: mycket  om Jesus, Frälsaren, och han är min bäste vän. Jag är glad för alla som besöker denna sida och jag vill med de många olika inläggen just visa på GUD, och hans allmakt.

Vad man än kan tycka om dess olika spörsmål, så vill jag personligen visa på GUD, och vad han kan och vill göra och vad VI som troende kan och borde vilja göra för honom. GUD är ingen sprattelgubbe som man kan dra i hur som helst. Vissa vill förneka att han finns och vissa vill gå med i en falsk enhet och allehanda galna saker. Men jag anser, att det är inte hans plan för oss att vara förvillade i olika läror eller i olika förtäckta galenskaper. Antingen är det hans ord som gäller, eller också är det INTE det.

Och man kan fråga sig: Vill man till himmelen eller till helvetet? Det är dags att ta ställning och besinna sig.

Här nedan kommer en del bibelord som säger vad vi har i Jesus Kristus och att vi kan vara LUGNA och lita på honom, han har allt under kontroll, hur många terrorhot som än kommer. Det som ska ske, det sker! Han har ALL makt, fastän det ser ut som om den framväxande falska kyrkan och NWO har allt i sin hand, nej så är INTE  fallet. Nu till bibelorden: 

Joh 4:14 *…men den som dricker av det vatten jag ger honom,han skall aldrig någonsin törsta, utan det vattnet jag giver honom skall bliva i honom en källa vars vatten springer upp med evigt liv.*

Joh 7:37-38 *På den sista dagen i högtiden, som ock var den förnämsta, stod Jesus där och ropade och sade: ” Om någon törstar, så komme han till mig och dricke.  38. Den som tror på mig, av hans innersta skola strömmar av levande vatten flyta fram, såsom skriften säger.”*

2 Petr 1:3 * Allt det som leder till liv och gudsfruktan har hans gudomliga makt skänkt oss, genom kunskapen om honom som har kallat oss medelst sin härlighet och underkraft.  4. Genom dem har han ock skänkt oss sina dyrbara och mycket stora löften, för att I skolen, i kraft av dem, bliva delaktiga av gudomlig natur och undkomma den förgängelse som i följd av den onda begärelsen råder i världen.*

Ef 1:17 * Och min bön är att vår Herres, Jesu Kristi, Gud, härlighetens Fader, må giva eder en visdomens och uppenbarelsens ande till kunskap om sig,  18. och att han må upplysa edra hjärtans ögon, så att I förstån hurudant det hopp är, vartill han har kallat eder, huru rikt på härlighet hans arv är bland de heliga, 19. och huru översvinnligt stor hans makt är på oss som tro- allt i enlighet med den väldiga styrkas kraft, 20. varmed han har verkat i Kristus, i det att han uppväckte honom från de döda och satte honom på sin högra sida i den himmelska världen…..

Hebr 13:21  *..han fullkomne eder i allt vad gott är, så att I gören hans vilja; och han verke i oss vad som är välbehagligt inför honom, genom Jesus Kristus. Honom tillhör äran i evigheternas evigheter. Amen.

De här bibelorden /ja det finns ju så många fler/ säger oss alla Klart och Tydligt vad vi har i Jesus Kristus. HAN är vägen och sanningen och Livet, Han är den vi har till hjälp, han är den vi ska tjäna, HAN är den som aldrig sviker, om så bergen rämnar och floderna vill sluka oss och förtvivlan råder. HAN FINNS FÖR OSS, och vi kan vara helt lugna- även i den värsta storm. Jag vet, för jag är i en fruktansvärd storm och har varit det länge, men jag vet en sak:  JESUS är min Frälsare och Herre, därför behöver jag inte vara rädd.  /Maria

http://www.youtube.com/watch?v=HGlLL_m4dWQ&feature=related

2 thoughts on “De sista ../ LUGN i stormen. TACK Jesus! / Bibelord

  1. Jaa vi tillhör honm, för evigt. Han har verkligen öppnat våra ögon sinnen och hjärtan, vi vill ha meeer och kunna göra meeer.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.