Avfallet i…/ Predikan ang New Age / namnet JESUS

Lyssna till predikan av Helena Nilsson från Oskarshamns pingstkyrka! Helena kom in i New age men fick möta Jesus Kristus till frälsning och befrielse >>

 
Helena säger om new age -infiltrationen i församlingarna:

“Jag märker hur nyandlighet kommer in både i församlingar och i våra privata kristna liv på grund av att vi helt enkelt saknar kunskap… I församlingar idag anordnas kristen zenmeditation, kristen qigong… Sen har vi något som är populärt, det är kristen yoga eller tikva som det kallas… Ordet “kristen” kan vi stryka.

Det finns inga rörelser i yogan som inte är djupt förankrade i den hinduiska religionen. Som jag sa tidigare betyder yoga förening, och det innebär att jag ska genom yogans rörelser tömmas på mina sinnen och förenas med mitt eget gudomliga inre”.
 

Om församlingarna och gudstjänsten: “Namnet Jesus hörs inte lika mycket i våra gudstjänster längre. Jag kan sitta på en gudstjänst och jag hör inte namnet Jesus en enda gång…Han (satan) vill infiltrera i våra predikningar så att vi får ett uddlöst budskap, där talet om korset, Jesu blod, himmel och helvete inte längre har någon plats.

Det här är ju väldigt tidstypiskt för de sista dagarna… Hon avslutar med uppmaningen: “Vi ska inte skämmas för det rena, enkla evangeliet om Golgata kors! Vi ska vara frimodiga, för det ÄR en Guds kraft till frälsning, helande upprättelse och till befrielse för människor idag – och det finns ingen annanstans”. fr www.elvorochjanne.se   / Instämmer./Maria

2 thoughts on “Avfallet i…/ Predikan ang New Age / namnet JESUS

  1. Ja man får tacka för alla som kommer rätt, till Jesus, och inte till något som är felaktigt.
    Det är så bra att man kan få lägga in allt sådant här, drömmar, vittnesbörd, fakta om olika saker som rör tro.
    Frihet i Kristus! /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.