De sista tiderna / Jorden / händelser, länkar.. TRO

 

-Man kan säga att väldigt många människor ser på de katastrofer som varit såsom domedagsrelaterade. Jag vill visa dig några länkar här som handlar om de katastrofhändelser som nyss skett och vad man tydligen väntar ska hända.
MEN vad står det i Bibeln? Det står att dagen och timmen då världen går under  vet vi EJ! Bara Gud vet!

-Det var nyss en man som hette Camping, /Jehovas Vittnerörelsen/ som trodde världen skulle gå under den 21/5 2011…ja man har alltid, i alla tider, velat bestämma ett datum för den händelsen. Vet man vad man pratar om? Knappast.

-Här finns diverse händelser att läsa om, men viktigast är ändå att vi håller oss till vad Guds Ord säger och att vi är   V A K N A   att ta emot Guds Ord och att se tidstecken och falskheten och villolärorna och falska profeterna. Vi skall också hålla ögonen på vad som sker i Israel och i Rom.

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/05/29/a-month-left-in-the-season2-u-s-tornado-deaths-in-2011-sets-new-record/
USA och  staden Joplin m m.
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/category/volcano-watch/
Fiskdöd vid vulkan
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/05/28/worst-nuclear-disaster-ever-high-radiation-levels-found-in-seabed-off-japan/
Förödelsen i Japan- kärnkraftverk/Reaktor
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/05/13/sign-of-the-times-doomsday-bunker-business-booms-in-russia/
Man bygger bunkrar i Ryssland i väntan på Domedagen
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/05/28/mediterranean2-tension-turkey-rattled-by-68-earthquakes-in-24-hours/
Turkiet skakades av 68 jordbävningar på 24 timmar.
____________________

Vad bör människan göra? Jo tro på Gud:

Act 11:17  Då alltså Gud åt dem hade givit samma gåva som åt oss, som hava kommit till tro på Herren Jesus Kristus, huru skulle då jag hava kunnat sätta mig emot Gud?”

Act 16:34  Och han förde dem upp i sitt hus och dukade ett bord åt dem och fröjdade sig över att han med allt sitt hus hade kommit till tro på Gud.

Act 20:21  Ty jag har allvarligt uppmanat både judar och greker att göra bättring och vända sig till Gud och tro på vår Herre Jesus.

Rom 4:20  Han tvivlade icke på Guds löfte i otro, utan blev fastmer starkare i sin tro; ty han ärade Gud

2Th 2:13  Men vi för vår del äro pliktiga att alltid tacka Gud för eder käre bröder, I Herrens älskade, därför att Gud från begynnelsen har utvalt eder till frälsning, i helgelse i Anden och i tro på sanningen.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.