De sista tiderna /Japan: video/ Ta emot Jesus!

 

Tankar…….

Kärnkraftsolyckan i Japan, ja här kan du se ett videoklipp

Se videon:

http://watcherslamp.blogspot.com/2011/04/untold-danger-of-japans-nuclear.html

som berättar sådant som vi förmodligen inte har hört eller förstått om att faran inte alls är över. Det är smärtsamt att veta  om detta och det är smärtsamt att veta att tiden vi lever i är ond och kort. Vi kan bara  hoppas på Jesus Kristus, det finns ingen annan hjälp.   Se videon och tänk över världens situation, som säkerligen kommer att bli så mycket värre.

Det är märkligt att det är så tyst då katastroferna kommer, varför talar man inte mer om vad som egentligen sker? Det finns all anledning att varna. Det finns också all anledning att varna för de tider vi lever i. Alla människor behöver vända sig till Jesus Kristus, men hur ofta talar man om det? Jesus är ju en människas enda hopp.

I kommentarerna av videon sägs det att detta som sker skulle vara likställt med Upp 8:10-11 men det anser jag vara för långt fram i tiden. Uppenbarelseboken är inte lätt att förstå, men vi kan alltid se på världshändelserna och på tecken på Antikrist och annat för att förstå “var” vi är i tiden…jag tycker personligen att man går lite för fort fram…eller också har jag totalt fel- det vet bara Gud.

Jag vet en sak i alla fall: En dag är det bara en sak som räknas: Vårt förhållande till Jesus Kristus. Har vi tagit emot honom som vår frälsare och lytt honom?

Man förvånades över alla underverk Jesus gjorde. Läs  t ex Matt 15:29 ….Jesus gör under idag också  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.