De sista tiderna /Iris Scanner och Storebror

 Guds ord gäller

Det sägs att “alla ”  inom 10 år kommer att få ögonen scannade för att “köpa och sälja”. Det är företagsledaren för säkerhetsteknologiföretaget Global Rainmakers (obs namnet!) som hävdar detta. Var läste vi att tider skulle komma då vi skulle ha ngt slags “märke”?  Jo,Bibeln berättar, och vi borde nog vara uppmärksamma på t ex artiklar liknande denna som kommer här nedan.
Läs länken och tänk till. Är vi på väg rakt in i Storebrors-världen?

http://lib.store.yahoo.net/lib/realityzone/UFNMexicoirisscanners.html

Vad som än kommer att hända måste vi lita på att Gud är vid makten och att HANS planer kommer att gå i lås, precis som han har utlovat. Han kan till och med använda motståndare för att förverkliga sina planer. Ondskan har tillåtits genomsyra denna världen, men den nya jorden kommer inte att veta av synd. /Maria

4 thoughts on “De sista tiderna /Iris Scanner och Storebror

  1. Såg just på nyheterna hur Wikileaks-killen anklagas men han dementerar på Twitter m m. Han är för farlig för vissa, tydligen. Hoppas verkligen att detta utreds mer än snart.Skulle han vara SÅ dum att han ställde till med en våldtäkt eller ofredande? Tror ej det. /Maria

  2. Nej du har fattat rätt Andreas. Det kommer sådana saer o de förfinas för att passa in i systemet vi kommer att få.Gud vet redan vasd som kommer att ske, därav hans ord till oss.
    Ang Wikileaks så kan det vara en lögn ang vådltäkten det vet vi ju ej, men det var ju passande att det kom just nu. Vi får se vad som händer.
    /Maria

  3. Låter otäckt det där med att folk ska identifieras mha ögonen, hoppas jag fattat fel.

    Ja du hörde väl om att Wikileaks chef har anhållits i sin frånvaro. Det första jag tänkte då var att nu har USA sagt till Sverige att fängsla Wikileaks grundare pga att han avslöjat USA:s dumheter. Det där med våldtäkt kan ju vara lögn och påhitt för att fängsla honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.