De sista tiderna/ Globalresearch/Nya världskartan!

EU och Medelhavsunionen

EU planerar så sedan Barcelonaprocessen (1995) på en utvidgning söderut, mot länderna i Mellanöstern. EU ska inkludera länder i Mellanöstern och Nordafrika i den sk Medelhavsunionen.

EU/Medelhavsunionen verkar vara en tillbakagång/återtagande av de gamla europeiska imperierna – De inblandade länderna förs tillsammans under bindande klimat, migration, frihandel och säkerhetsfördrag. En motsvarighet till EU/Medelhavsunionen är den sk North American Union (SPP, Security Prosperity Partnership) som inklderar USA, Kanada och Mexiko, som skrevs under av GW Bush, Vicente Fox och Paul Martin (2005). Världen delas så upp i fem regionala block – EU (Medelhavsunionen/Centralasien), Afrikanska unionen (AU), Asiatiska unionen (ASEAN), Nordamerikanska unionen (NAU), Latinamerikanska unionen (UNASUR)

http://en.wikipedia.org/wiki/Security_and_Prosperity_Partnership_of_North_America

Länder anses inte längre vara politiskt självständiga i de globala förberedelserna. De uppgår i nya större administrativa enheter. Världen ska synkroniseras om i fem regionala enheter, tycker världsplanerarna. Länder uppgår i regionala block som delar politiska och ekonomiska förutsättningar. (EU är ett av de fem blocken på den nya världskartan.)

EU är mer än frihandelsavtal och ett politiskt huvudkvarter i Bryssel. EU (som vi vet från Bibeln) en i de sista tiderna växande politisk – religiös makt.

Världen behöver struktureras i Mammons avbild     Det är bråttom!

Intressanta bilder från EU-konferenser i den här artikeln från Global Research!

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21638

Janne Olofsson

Tack Janne för denna artikeln. Skrämmande är det vad fort det går med planeringen av den nya världen NWO… och Gud har sista ordet  /Maria

9 thoughts on “De sista tiderna/ Globalresearch/Nya världskartan!

 1. Hej Janne våra pengar går till väldans mycket orättfärdighet, det vet vi, och GUD SER PÅ.

  GUD är helig och antagligen ganska så vred nu. Han har gett oss bud att hålla, om vi tittar på dem så ser vi hur människor bryter de buden. De vill inte höra talas om att det finns någon som är större än de själva!

  Gud är Gud och det måste människan både lita på och ta till sig. Frälsning till alla, ja det finns, men alla vill inte.
  /Maria

 2. …Gubbarna bor i Medelhavsunionen och bygger städer i Kazakstan. Vi bor i Svedala och behöver inte bry oss om EU bygger samman världen i ett stycke…det är ju ändå bara skattepengar som går till krisande hotell i Dubai och miljarder till ett antal hemligstämplade klimatprogram som medför eventuella hälsorisker (och förstörda jordar) det är frågan om…Ja, vad ska man säga?

  Vi ska anama Guds tankar om rättfärdighet. Vad säger Gud i Bibeln? Gud är helig och väntar sig ett rättfärdigt folk!

 3. Hej Janne. Bibeln berättar klart och tydligt om de som inte fäljer Guds ord, och om de som skapar elände mot andra. Bibeln igenom kan vi läsa, precis som du säger, att han förtörnas och rasar över sådant.
  Det är klart att han kommer för att skaka världen. Och vi som ser detta hända i olika hemska saker kan ju inte tiga still, nej vi måste ut med det vi vet och förstår.
  Människor må kalla oss vad som helst men Gud vet vad vi har i våra hjärtan.
  Tål Gud orättvisor och fruktansvärd egoism? Nej.
  Det går fort framåt nu på alla sätt och det blir värre, spännande och förtvivlans tider väntar
  /Maria

 4. Jag vet inte vilken liknelse man ska ta för att beskriva skillnaden i vad som händer i dag (före och efter de fem sekunderna vi ser politiker på main stream media swischa förbi); vad som händer efter man stängt av kamerorna – Vi lever i ett samhälle med för länge sedan “urvuxna skor.”

  Jag har förstått att (1) 5-10% av vad som planeras i samhället (EU/världen) kommer i Rapport och Uppdrag Granskning, Dokument utifrån och Agenda. När man läser på myndigheternas egna sidor (EU/FN/globala tankesmedjor/storföretag) och sätter ihop kartan kallas det automatiskt “konspirationsteori” och avfärdas. Sen fortsätter tåget att gå precis som planerat. Rapport visar en glimt här och där, ca 2-5 år eller 5-10 år efteråt.

  “Gubbarna” gör precis som de vill och bryr sig bara om att informera oss, om de behöver det för trovärdighetens skull. Bryr sig inte folk om vad som planeras för dem går det ju bra ändå! Skulle inte tro att Gud gillar detta. Det kan man ju läsa i många profetböcker och i Psaltaren!

  🙂

 5. Det finns alltid anledningar till varför olika saker görs. Och de flesta blundar ju för fakta, oro, världshändelser. Vad ska de ha de stora lederna till? kan man undra. I artikeln ovan kan man ju fundera över de nya unionerna, eller hur.De kommer väl att växa samman med Mexio, är det därför de nya lederna byggs….har du funderingar Janne?
  Ja Gud vet vad som skall komma, och jag tror att det är på största allvar nu- läs senaste inlägg..Maria

 6. Varför vet vi inget? Fråga någon i en skyskrapa 200-500 mil bort!

  (Nordamerikanska unionen)

  Har hört att det byggs motorväg och transportleder från Mexiko genom Midwest upp i Kanada, den sk NAFTA Super Highway. Samtidigt förnekar myndigheterna att dessa stora leder byggs. Just nu är det inte populärt att “växa samman med Mexiko” eftersom det är drogkrig nära gränsen till USA. Det ska mycket till för att bromsa “drömmen om en enad värld” dock…

 7. Jag förstår inte varför de försöker ljuga på detta sätt. Det kan man väl fatta attde sopar saker under mattan och slingrar sig och inte säger sanningen- människor skall ju nget veta förrän de står inför fullbordta faktum!
  Du, detta är så ….hittar inga ord.
  Jag tro man vet vad de flesta tycker…/Maria

 8. I Artikeln från wikipedia om nordamerikanska unionen (SPP, Security Prosperity Partnership ) står det att projektet har upphört och att nätinfosidan lagts ned 2009. Det tror jag ver hadnlar om att projektet är extremt impopulärt och många i sydstaterna aktivt försöker blockera det och protesterar mot det (den illegala invandringen söderifrån och öppnandet av gränser och de militära och säkerhets- samarbetena mellan länderna osv!) När nästa Republikanska administration kommer igång 2012, blir det mer fart i seglen! EU brukar också förneka att det byggs ett “United States of Europe”, fast det steg för steg, år efter år går åt det hållet.

 9. Det finns säkert folk som argumenterar huruvida EU “inkluderar” eller bara “samarbetar” med länder i Mellanöstern och arabvärlden. När man ser framåt är det ofta hårfin skillnad mellan samarbete och regelrätt unionsbygge.

  Artikeln från Global Research (bra sida!) sammanfattar många ämnesområden och dagsaktuella frågor som arbetas fram inom EU. Det är värdefull info, tycker jag, eftersom man annars lätt missar att globalisterna jobbar på många fronter samtidigt, med den övergripande målsättningen – att ena världen.

  Spännande också att Bibelns profetiska tonfall slår in i dessa förberelser, som efter en klocka. Gud vet exakt vad som ska komma och har meddelat oss det i sitt Ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.