De sista tiderna/ Ge ALLT för Jesus! Tiden är kort.

*      *

Bild STEFFE

…Och vi är i de sista tiderna nu, det är i alla fall jag säker på. A man’s enemies will be the members of his own household.
Matthew 10:36

Och fundera på följande: I Matteus 10:36…står det om att följa Jesus eller låta bli. Familjer kommer att bli splittrade, familjemedlemmar kommer att ange varandra, familjer kommer att utraderas, och familjer kommer att försvinna. Hemska ord? Jaa, det tycker jag med naturligtvis, men det är nog läge nu för att tänka till om vad Guds Ord vill säga. Det finns stora möjligheter att man kommer att förråda varandra då det gäller 666, “märket” som “alla skall ha”. Mer om det…
Earthquakes, Irene and evolution:

If you like excitement, it doesn’t get any better than….  
Washington, D.C. this past week had an earthquake and a hurricane in 5 days. We already had our hands full with a manmade disaster known as the federal government. D.C, Maryland and Northern Virginia escaped two bullets.
The earthquake did very little damage, and Hurricane Irene was a lot of rain but could have been much worse.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=339789#ixzz1Wq7h2TN1

__

Luk 18:8  Jag säger eder: Han skall snart skaffa dem rätt. Men skall väl Människosonen, när han kommer, finna tro här på jorden?”

Tänk om det var såhär en dag då du vaknade att: telefonen var “död”, radion var “död”, internet var “heldött”, och pansarvagnar stod utanför ditt hus. Du kunde inte ringa någon för att varna, du kunde inte maila en varning, och du kunde INTE berätta om Jesus för släkt och bekanta.
Det är dags att ta bladet från munnen och skynda sig att berätta om Jesus och Evangelium. Tiden är KORT! Ge allt för Jesus!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.