De sista tiderna /, ett ord idag. Kris? jo. EU/Babel

 

 

EMU = Europa mot undergång
 

Denna rubrik hade vi  (Flammor.com) på en artikel i nr 1 2002. Den varning vi framförde i den artikeln bekräftas nu av ledande politiker och andra bedömare som är oroade över vad som sker i Europa.

2002 skrev vi: ”Stora länder har frånsagt sig sin ekonomiska identitet och gått upp i en valuta som man inte längre kan bestämma över. Detta är ett riskprojekt utan like!
Nu knappt tio år senare har vi kommit så långt att oron för eurons framtid bara sprider sig.
The New York Times hade en stor artikel den 12 januari i år med rubriken: Kan Europa räddas?

Anledningen till rubriken är de stora ekonomiska problem som nu finns i Europa. Den gemensamma valutan är en av orsakerna till svårigheterna.

Det stolta Babelsbygget i Europa kan vara på väg att falla. En valutakris i Europa kan innebära att ett nytt ekonomiskt system påskyndas.

Det finns anledning till att bevaka den fortsatta utvecklingen med profetisk vaksamhet. Sammantaget tyder alla tecken tyder på att vi närmar oss det nya ekonomiska system som Bibeln förutsagt. /Holger Nilsson Flammor.com/

____________________

Jag vet, och jag förstår, att vi vanliga människor inte kan göra så mycket åt den ekonomiska situationen som sådan, men jag är tillräckligt vaken för att förstå att det som sker nu är riktigt farligt för oss alla.

Men möte på möte sker över våra huvuden- de styrande i länderna har sina överläggningar, och de har har press på sig att åstadkomma något, ja jag skriver något, men i verkligheten vet alla vad som kommer att ske. ETT NYTT EKONOMISKT SYSTEM tar snart sin början.

Vad fräcka de har varit hittills och fräckare blir de, de åker jorden runt och ser viktiga ut, istället för att säga som det är.

Och Sveriges befolkning och övriga var inte tillräckligt många för att stoppa EU…..och Lissabonfördraget- hur var det med det? Fick vi rösta? NEJ vi blev totalt överkörda som av bulldozers med fagra ord. /Maria
 

4 thoughts on “De sista tiderna /, ett ord idag. Kris? jo. EU/Babel

 1. Du skriver väldigt bra här om tornet som de kämpar me, och som de tror sträcker sig till himlen. Tack Janne för att du berättar så tydligt i kommentarerna om hur det ÄR. Ja du är till stor hjälp här.

  Herrar och slavar! finns än idag. Men det finns bara en HERREN JESUS, och vi är hans trogna tjänare! Hallelujah!
  /Maria

 2. Ett torn som är på väg till himlen byggt på pyramidspel rasar lätt och behöver fästas på ryggen av mänskligheten och “konsolideras” med jämna mellanrum.

  Vilket ekonomisk system är på gång? Ja, det behöver inte läsarna på din sida söka särskilt länge för att få reda på!!

  När världens högsta torn, El Burj Dubai, skulle invigas förra året gick just projektet i konkurs och dit strömmade investerarna Rothschilds och RBS, prinsar och sheikher mfl för att säkra upp bygget på ryggen av skattebetalarna… Inte helt olikt faraonernas tid!

  Kan du tänka dig att Royal Bank of Scotland, som till störata delen är offentligt ägd bank, investerar skattepengar i Burj Dubai?

  EU tornet är byggt på kartellernas välvilja och säkras med skattepengar som är inbetalda till annat. Ja, denna världen är byggt på slaveriet än i dag. Det syns när det börjar repas i de ekonomiska sömmarna.

  Allt detta är mer är väntat.

  Utan Jesus kommer ingen in i himlen. Prisa Honom i alla våra dagar!

 3. SANT. Jag är så glad att jag kan se! Jag är så glad att Jesus visade mig och öppnade mina ögon, fast människor säger jag är blind och enkelspårig och allt möjligt annat. Vad bryr jag mig om det, jag har ju Jesus!

  Världen är verkligen i den ondes våld, jodå, och värre kommer det att bli, men man tycks inte förstå det. Och snart får vi en ny ekonomisk ordning och en superkyrka, det tycker väl man om… men inte vi.

  Människor som vet vägen, struntar i varningarna, men varför? Det som är så härligt att vara Jesu vän! Tänk att få vara med Jesus i evig tid.
  /Maria

 4. Man kan se i Bibeln många ställen som talar om “tyranner”, om “häskare”, om “slaktare”.
  Det är svårt att verkligen fatta att världen är i den Ondes våld. Men om man vågar inse denna sanningen, så ser man att det är tyrannerna som styr i världen och slaktar människorna medan de låtsar att orsakerna till det hemska som händer beror på annat t.ex. missväxt, svält, olyckor, katastrofer etc medan det mesta är dessa härskare orsaken till eftersom deras agenda är total kontroll av människan och utrotning av alla utom dem själva …Men gläd dej du som älskar Livet! De ska plågas i evigheternas evighet om de inte vänder om! Medan de som tillhör de utvalda – de som är pånyttfödda genom Jesus blod – ska leva i evighet tillsammans med alla de underbara troende människorna och med Jesus förstås i Hans Rike!De kan döda kroppen men inte ta vårt liv ifrån oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.