De sista tiderna / “Envärldsmöte”

ccd-rel021.jpg

De sista tiderna. “Envärldsmöte”

Jag har tidigare skrivit om: En värld i brand; Antikrist, Jesu återkomst och så vidare. Människor måste bli upplysta om vilken tid vi lever i nu.

Det är ingen fin värld vi lever i, för ondskan breder ut sig och förfallet ökar. Det mänskliga förfallet i form av våld och förstörelse och också naturkatastrofer m m, anser jag och många med mig pekar åt ett visst håll: .Slutet.

Jag hörde en predikan i går på Kanal10 (den kristna Tv-kanalen), det var en salvelsefylld predikan av Göte Sandsgård. Han har varit med mycket länge att predika Guds Ord, och hade en underbar predikan om frälsning, missionsarbete, m m.

Han talade just om de sista tiderna. I Bryssel händer det just i dessa tider att de har s k “Envärldsmöte”. Det skall alltså diskuteras huruvida vi skall ha någon som sitter vid makten och styr hela världen. Vart pekar det? Jo, på Antikrist, som skall komma.

Den som läser sin Bibel vet mycket väl vad där står. Men för den som inte vet vad det står i Guds Ord kan det vara bra att få reda på att denna världen inte kommer att bestå. Det kommer att bli en stor krasch. Men innan den kraschen kommer, så kommer människor att bli förlamade av skräck.

Det går fort nu och överallt, om man har ögon och öron öppna, så kan man se och läsa sig till vad som kommer att ske. Antikrist kommer att komma, och med honom som vill styra hela världen, kan du ju lätt räkna ut hur människor kommer att få det. Det är en sorg.

Uppenbarelseboken 13:

“I min syn såg jag nu ett egendomligt djur, som kom upp ur havet. Det hade sju huvuden och tio horn och tio kronor på hornen. På varje huvud fanns hädiska namn skrivna, och vart och ett trotsade och förolämpade Gud. Djuret såg ut som en leopard, men hade en björns fötter och ett lejons gap. Och draken gav honom sin egen kraft och sin tron och stor makt.”

Vilddjuret får politisk makt och makt att göra underverk.

Om vilddjuret som är Antikrist har jag skrivit om tidigare under kategori: Antikrist. Där kan du läsa om vem som kommer att komma, innan Jesu återkomst.

Men: Gud har satt en gräns för den makt vilddjuret får utöva och den tid som står till hans förfogande. Även om vilddjuret härskar har Gud den yttersta kontrollen. (Upp 11:15; 12:10-12).

Så det är bäst att svenska folket börjar vakna nu; för det kommer svåra tider. Det är bäst att människor ute i Europa vaknar, för det kommer hemska tider. Det är bästa att alla människor vänder om och får en tro på en Allsmäktig Gud, för det kommer tider som får oss alla att verkligen häpna och skaka av skräck.

Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall inte förgå. /Mark 13:31

Jesus sade: ….den port är trång och den väg är smal som leder till livet…Mark 7:14

Upp 14:7

*”Frukta Gud!” ropade han, och ge honom äran, för tiden har kommit när han ska döma. Tillbe honom som skapade himlen och jorden och havet och alla dess källor.”*

* Somliga tror att detta är en sista, universell vädjan till alla folk att erkänna den ende sanne Guden. Ingen ska kunna ursäkta sig med att de aldrig har hört sanningen. Andra däremot ser detta som ett tillkännagivande av den förestående domen snarare än en sista vädjan.

Världens folk och nationer har fått sin chans att bekänna sig till Gud, och nu är det dags för Guds dom. Du som läser detta har redan konfronterats med Guds sanning och vet att Guds dom inte kommer att uppskjutas i all evighet. Har du tagit emot de goda nyheterna som har evighetsvärde? I så fall har du inget att frukta när det gäller domen. Han som ska döma hela jorden är också din frälsare!

http://www.tidenstecken.se

2 thoughts on “De sista tiderna / “Envärldsmöte”

 1. Hej Johnny
  Det är bra det du skriver, det är vaket och gott av dig, du vet vad som håller på att hända….
  Visst blir man helt förfärad och “trött” av att se människors själviska attityder överallt.
  Det är också så ledsamt att veta att det man säger inte alltid kan tas emot. Men fortsätta vittna är ett måste; än finns det tid…
  Tack Johnny för att du är med på nätet och skriver! Du gör mycket stor nytta!
  /Maria

 2. Ja, nu är det nog.
  Nu räcker det verkligen med den oreda som finns runtomkring oss. Jag blir bara så bedrövad då jag t.ex tar tunnelbanan in till stán och ser mig omkring på de som sitter runtomkring mig.

  Är det fullt i vagnen och en äldre kliver på och söker sig en plats, så inte reser någon ungdom för att ge plats. Nej, de bara fortsätter sitt svamliga prat som många gånger knappt liknar riktig svenska.

  Ur led är tiden och människorna med den.

  Då jag lyssnar vidare på samtal i vagnen hör jag dessa evinnerliga utläggningar, om människors förträfflighet och en inbillad “överlägsenhet” över deras fantastiska upptäckter av t. ex ett nytt resmål och att just de har hittat det ingen annan har funnit. Just de har de rätta svaren och alla andra kommer någonstans där bakom.

  Vi har rätt och ni har fel.

  Jag bara upplever att dessa attityder leder mot fördärvet; just denna själviska jakt på rikedom och berömmelsepå bekostnad av andra. Just märkvärdigheten över att vara så speciell tillhör säkert den del av förfall som samhället är inne i just nu. Och jag blir bara så trött av att se och höra detta.

  Jag har god lust att gå fram och riktigt ruska om dessa människor och säga: Förstår ni inte? Vet ni inte vad ni gör? Jag behöver mer mod här men att jag kommer att gör det framöver; det är alldeles klart.

  Så länge ber jag som Jesus: “Förlåt dem fader, ty de vet inte vad de gör.”

  Tack Maria.

  Johnny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.