De sista tiderna. /Bibeln

leva-for-vackelse.jpg

https://gospel.jesuslever.eu/?cat=81  Här kan du läsa mer om profetiska budskap, och längre ner på sidan kommer fler länkar som jag tycker du skall läsa på.

Vad vet vi om de sista tiderna, och om en värld som brinner och om värdsläget? Om vi läser bibeln och förstår den så kan vi utläsa mycket av de tider vi lever i nu.  I Uppenbarelseboken kapitel 12 och vers 1-4 kan vi läsa om Messias som skulle komma:

*Sedan utspelades ett stort skådespel i himlen, och det visade vad som kommer att hända. Jag såg en kvinna, iklädd solen och med månen under sina fötter och med en krona av tolv stjärnor på sitt huvud. Hon var gravid, och ropade under sina värkar, i väntan på att barnet skulle födas. (v 1-2)

*Plötsligt visade sig en röd drake med sju huvuden och tio horn och sju kronor på sina huvuden. Hans svans drog med sig en tredjedel av stjärnorna, som han slungade ner på jorden. Han ställde sig framför kvinnan just som hon skulle föda sitt barn, för att äta upp det så snart det föddes. Hon födde en son som en gång ska härska över alla folk med järnhand. Han räddades och fördes genast upp till Gud och hans tron.  …(vers 3-5)

Förklaring till verserna: *Kvinnan representerar Guds trogna i väntan på Messias ankomst. De tolv stjärnorna på hennes huvud är Israels tolv stammar. Gud hade avskilt judarna till sitt eget folk (Rom 9:4-5), och det var Israel som fick föda fram Messias. Barnet (12:5) är Jesus, född i en judisk familj av den gudfruktiga Maria (Luk 1:26-33), Herodes, den onde kungen försökte omedelbart göra slut på denne nyfödde kung, Jesus (Matt 2:13-20), som han såg som ett hot mot sin egen tron. Naturligtvis kom inspirationen från Satan (den röda draken), som absolut ville bli av med världens frälsare. Det himmelska skådespelet i Upp 12 visar att Jesu födelse i det oansenliga Jerusalem var av universell betydelse.

Den röda draken, Satan, har sju huvuden, tio horn och sju kronor som bevis på sin makt över de riken han behärskar. De stjärnor som faller till jorden med honom har allmänt ansetts representera de fallna änglar som blev utkastade ur himlen tillsammans med honom och sedan kallas onda andar eller demoner.   …..I detta inlägg kan vi också ta och tänka på EU och EU:s flagga, de länder som är med i EU, och vad som händer där nu, EU kommer förmodligen att bli flyttat från Bryssel till Rom. EU vill/diskuterar att  ha en president… hemska saker!  SÅ bibeln är mycket klar över de saker som människor i allmänhet inte förstår. Länkar:

http://www.bed.nu/artikel.asp?id=359&subject=Hinder%20för%20väckelse%20i%20Sverige%20-%20Roger%20Wågsjö  Här talas om vad som kan vara till hinder för väckelse i Sverige.

http://www.bed.nu/artikel.asp?id=361&subject=Orsak%20och%20verkan?%20-%20SÅ%20Bredmar  Läs om Orsak och verkan på Bed.nu!

http://missionxp.webblogg.se/index.html Läs denna hemsida

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.