De sista tiderna /Babels torn m m

 jesus_034_small.jpg  Jesus är Herre!

http://media.bibelfokus.se/audio/temadag_090404/Lennart_Jareteg.mp3
Här lyssnar du till föredraget om

http://bibelfokus.se/babels_torn
Här läser du föredraget om Babels torn

*

Ja nu tar jag med Lennart Jaretegs sida här igen, för jag rörs verkligen av sanningarna i det han säger, och jag vill att också DU  tar till vara dessa sanningar ifrån Bibeln.

Det florerar så många olika otäcka saker och mer kommer att komma, därför är det viktigt att vi har en grundmurad tro och att vi inte avviker från Bibeln/Guds Ord.

Tider är redan här då vi kan se (den som är vaken) vad som håller på att hända i världen, i våra s k kristna sammanhang och rörelser. Jag står inte upp för ekumeniken, och det förstår du snart varför då du lyssnar/läser detta jag har som inlägg här nu.

‘ 

Ta till dig, be och prisa Gud för att du slipper falla i de gropar som världen just nu håller på att gräva för den troende. Se upp, var vaken, läs Guds Ord, utbilda dig, för att kunna se vad som händer och för att du ska ha en tryggad framtid hos Gud! Tack  säger jag till Lennart som låter oss få ta del av hans hemsida!

4 thoughts on “De sista tiderna /Babels torn m m

  1. Hej Tony. Ja det är rätt det du säger, vi håller fast och släpper inte taget, aldrig någonsin. Min tanke är att upplysa dem/den som inte är så säker på sin vandring och som kanske hamnar i saker/sammanhang som är direkt fara för livet. Det återstår ju en tid innan Jesus kommer tillbaka, men under den tiden så kan många hamna fel.
    /Maria

  2. Villfarelsens Ande kommer att öka ju närmre vi kommer Jesu tillkommelse, men genom en intim och passionerad relation till Jesus och att vi troget står fasta på Guds ord sanning så kan vi känna oss helt trygga utan att vi för dens skull tappar fotfästet

  3. Hej Marica Tack för att du tycker om detta som kommer mer o mer nu på sidan här,, raktpåsak-inlägg enl Bibeln. Fortsätt komma in o läs. Varm Kram /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.