De sista tiderna

caring_for_the_earth_1.jpg

De sista tiderna. Tror ni att vi är där nu? Det är inte alls omöjligt att det är så. Har du läst de föregående texterna så ser du ungefär hur man tänker som en kristen.

För mig är det inte alls omöjligt att tänka i de banorna. För världssituationen är inte bra, inte alls. Det händer för mycket otäcka saker för att jag skall kunna slå mig till ro, och tro att allt är Bra.

För det är INTE bra. Det är bedrövligt, och hemskt och skrämmande. Sanningen, vad är det? Sanningar, är Bibeln full utav, och skulle fler människor ta emot Jesu budskap och vad Bibeln säger, då skulle vi kunna se så många människor bli räddade.

Djävulen går rytande omkring och vill svälja alla med hull och hår.
Jag har tidigare skrivit om själens läkedom och mera, och jag anser att alla de sjukdomar som vi har när det gäller psyket, skulle försvinna då Gud träder in och får läka det som trasigt är. Eftersom jag fått se vad han gör för människor, så tvekar jag aldrig att tala om att han är vår store läkare.

Se dig omkring i samhället; det ser inte friskt ut. Om allt detta står det i Bibeln, om de sista tiderna. Jag är övertygad om att det är där vi är nu.

Så det är bråttom nu, det är bråttom att få lära känna Jesus. Han väntar, han är vägen till Gud.

“Jag kastar det allt på Jesus: Min svaghet och myckna brist, mitt mörker, min köld, min tröghet, min hjälplöshet först och sist!

Han ensam är mäktig giva den frukt Han hos mig vill se, O, må han min vilja böja och låta sin vilja ske!

/Lina Sandell-Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.