De sista../ Mark of the Beast/ NWO / ISRAEL

        Vi har bara Gud att lita till.

                                

26/10-10  Nyheter/ www.elvorochjanne.se:

OBS!  Missa inte Carter Conlons predikan: ”The Mark of the Beast>> Det här är ett mycket profetiskt budskap till oss som lever straxt innan Jesus kommer tillbaka. Vi står nu allesammans inför en skiljelinje och vi kommer att få välja väg. Vi nämnde på temadagen att vi tror att solförmörkelserna är en bild på att Gud reser upp hedningarna mot Israel och församlingen. Om vår tolkning är rätt så kommer de 3 solförmörkelserna på Jerusalemdagen 2011 2012 2013 att ha en dess profetisk betydelse av = Ännu mer motstånd mot Israel och församlingen!

Solförmörkelserna den 1 Av 2008 2009 2010 har skett och vad har de fört med sig? Hela världen har börjat vända sig emot Israel och den Kristna tron. Det här kommer att komma som en chock över ”framgångsförkunnarna” Jeremia såg fienden komma över staden! Men de falska profeterna fortsatte profetera framgång! Precis samma sak sker nu!

Läs igenom artiklar igen och se om du tycker att det står väl till med mänskligheten, se gärna länkarna om vilka som styr världen! /Maria             Tack Janne för länkarna

KOLLA in den här bildbanken!

Om folk undrar vad NWO, New World Order är för något (är det någon slags konspirationsteori-fantasi?) :

http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/with/2215686465/

Det här är NWO i ett nötskal: Världens politiska, religiösa och ekonomiska ledare (de rikaste affärsmännen och bankirer) träffas (en vecka i en kurort i Schweiz) och gör upp planer i årliga panel/konsensusskapande seminarier.

Rockefellerklanen och vänner har ca 4-5 andra konsensusskapande och ”whiskeymysiga” konferenser och tankesmedjor för de mer initierade deltagarna:

World Economic Forum
Council on Foreign Relations
Club of Rome
Trilateral Commission
Bilderberg Conference
Rockefeller Foundation
FN

Alla i samma båt! Alla tycka likadant!http://www.flickr.com/photos/worldeconomicforum/2214358297/

Citat igen :  /( Roger Oakland )

”Det är ironiskt att Emerging Church som talar så mycket om att hjälpa fattiga och sjuka och att ta bort alla världsproblem, inte alls visar vägen till Jesus och till hans kropp. Istället förkastar de försoningen och går armkrok med Katolska Kyrkan. De lär rättfärdighet genom gärningar och inte genom tro. Och deras budskap är mysticism och målet att nå ” ett högre medvetande” och på det sättet drivs de förlorade ännu längre bort från det enda som har makt att frälsa dem. De leder inte människor till en personlig gemenskap med Herren Jesus Kristus och förklarar vem han är.”

11 thoughts on “De sista../ Mark of the Beast/ NWO / ISRAEL

 1. Hej Janne, du har rätt igen! igen sätter du på ditt sätt pekfingret på alla oärligheter och ruskigheter.
  Jag tycker att du har rätt, jag håller med dig, och jag är också glad att vi fått veta dessa sanningar, de är från ovan!

  Psalmerna berättar för oss hur världen ser ut och hur människor har det och hur de mår, tack vare dessa snyltare till makthavare.
  Jesus är min Herre, han är din Herre och det är jag så innerligt glad över. Och vad vore vi utan vår Herre? Ingenting alls.
  /Maria

 2. Hej Mandy, roligt att du hälsar på här! Skall jag vara ärlig o det ska jag ju, så är det väldig turbulens här, och vi väntar på Guds ingripande, och det kommer, eftersom vi tror … Varm kram till dig, jag hoppas allt är väl med er alla! /Maria

 3. På en Power pointbild i Larry Summers (Obamas senare ekon. chefsrådgivare/en av Wall street bankernas rådgivare) presentation står det: ”Hedge Funds och private equity investors (investeringseliten) har blivit den nya maktfaktorn i världen”. Ja, det är ju dessa figurer världens regeringar i finanskrisen betalar genom alla stödpaket till bankerna! Det är spekulanterna som håller i trådarna i budgetkarusellerna i många länder.

  Varför måste länder skära i offentlig sektor och alla samtidigt? Därför att ”marknaden” kräver det. Vilka är marknaden?

  ”Marknaden” bakom finanskrisen ser du på Davos (2008):
  Lehman, Blackstone, Schwab, Goldman Sachs och de privatpersoner (och pensionsfonder) som håller i statsobligationer och ett hav av försäkringar=”marknaden”.

  Dessa spelare ie ”marknaden” drar i trådarna och politikerna dansar och är glada att få gå på så fina tillställningar!

  Vi får vara glada att Gud visat dessa ”hemligheter” för oss så vi inte behöver spilla tid på att hoppas på inget!

  Psalmerna säger vad som behhöver sägas om oärligt spel med andras pengar och andras goda vilja.

  🙂

 4. Ja Tony, många lever i mörker, världens ledare lever i mörkret, ljuset från Jesus ser de inte. Deras dolda agendor är hemska. Guds agenda heter frälsning åt alla. Ja hos Herren är makten, i evig tid.
  Hälsn Maria

 5. Hej syster min 🙂 Kommer förbi och önskar dig en underbar Dag! Hope allt är bra med dig och familjen! Bless you

  Kraaaam

 6. Janne skriver om politikers kotterier. Det har han helt rätt i. Grupper som Bilderbergengruppen, frimurareorden, o s v Är skrymslen för dom som inte tål dagens ljus, men dom har det också gemensamt att dom inte tål ljuset från det rum som utstrålar Herrens härlighet. Tronrummet!!
  Dom må ha sina dolda agendor.
  Men hos Herren är makten

 7. Hej Janne jag vill på alla sätt föra ut ett ord som man kan lyssna till, i sitt hjärta. Jag är också så glad för att det finns just de predikanterna som talar om för människorna var farorna finns- världen!

  Men vi ska inte tillhöra världen – vi ska tillhöra Jesus! därför fortsätter denna sida att ta upp detta- så länge jag får.
  Tack Janne- du är en fin vän, Blessings! /Maria

 8. Lyssnade på länken till predikan från Times Square Church – Wilkersons församling. Pastor Carter Conlon talade om slaveriet i mammon och vårt fokus på denna världen och hur vi omedvetet/medvetet vill göra oss själva till Gud/gudar. ”Vi styr allt själva” och behöver inte lyssna till Gud. Och då arbetar vi in oss i sammanhang som ledar till slaveri under ”denna världens härskare.” Och vi måste till slut ta odjurets märke.

  Fint att det finns kyrkor som talar om vad du lägger upp här på sidan!

 9. Ja de gör vad de säger de ska göra, och det låter så bra, eller hur…nej det skorrar väldigt falskt i mina o dina o andras öron.
  Lögner
  Tror man på dessa män o kvinnor eller vänder man sig till Gud?
  De diskuterar hela världens framtid och har så stora planer, för vem?
  Bara Gud har en plan, men den vill man inte veta av..
  /Maria

 10. Jag tycker det är intressant att se kotterierna och det faktum att ledarna gör precis vad de säger och vad kommit överens om flera år innan!

  Vad diskuterade gubbarna i Davos (2008)?

  * tro och modernisering (religionssynkretism)
  * global ekonomi (global valuta)
  * millenium development goals (privat styrda hälsoprojekt som Bill Gates mfl arbetar med)
  * finanskris (Lehman brothers CEO R Fuld, mfl ser man på bild! Han fick ut ca 300-400 miljoner dollar, det året banken kraschade och finanskrisen började ca 6 mån efter det här mötet)
  * Afghanistan/Pakistan kriget började och Pakistans president Musharraf avsattes (syns på bild här, där han håller Afghanistans president Karzais hand!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.