De sista../Livet i Kristus/Negativitet?.. och sanningar

 

Det talas om att man inte ska tala eller skriva så mycket om katastrofer eller ondska eller händelser som påverkar människor  negativt.  Om man är en troende så bör man/ skall man tydligen bara tala om att  man är frälst och att man tillhör Gud…..men inte tala om sådant som kan peka på tråkigheter. Det är som att gå in i en frikyrka där de flesta frågar hur  man mår…, och man svarar: det är bara bra. Något annat vill de knappast höra. (Egen erfarenhet) Man bör heller inte uppröra människor med att tala ut sanningen om olika saker angående tron. … Är kristna fega? Skall vi följa Jesus? ja.

Jag har också tyckt mig märka, att människor söker och läser och undrar över de tider vi lever i nu, och de undrar över de tider som kommer och de undrar över de katastrofer som varit nu det senste åren, och de söker på Google och övriga sökmotorer för att få veta vad den troende tror och tycker.  Eftersom det är ett faktum att människor vill veta, så behövs det ju varnas för t ex de talare, predikanter, som kommer från alla möjliga håll och som är inblandade i knepiga sammanhang….

Att tro  på Gud och att Jesus är Herre- ja det är en brännande fråga i dessa tider då man ser hur det växer upp rörelser som blandar ihop tro med olika  s k fredsplaner och globalisism och en gröön värld. Varför inte bara tro på Gud?  Det verkar vara så att vi skall vara ENADE under ett stort New Age-paraply med stora inslag av katolsk påverkan. Nu är det så att jag inte gillar detta påfund att ena alla samfund under ett sådant paraply, och annat, som är fel i Guds ögon, därför kommer det att fortsätta komma olika slags “nyheter” här, om vad som sker i den kristna världen och i den världen som står och vacklar högst betänkligt..ja iofs de vacklar betänkligt bägge två.. Välkommen hit.  /Maria

Jesus sade:* Gån åstad.  Se, jag sänder eder såsom lamm  mitt in ibland ulvar.*  /Luk 10:3/  Naturligtvis stöter den troende på motstånd. Ja vi har samma förutsättningar som lärjungarna hade.Var därför på din vakt. Vårt uppdrag kan vara riskfyllt och därför måste vi följa Guds instruktioner.
Mobilsera gärna folk i förbön för ert arbete.. bli bönemänniskor, för att vinna släktingar och vänner och andra… För en troende finns det alltid något att uträtta för Gud. /M

solnedgång en kväll  i mars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.