De sista../Georgia Guidestones/Utplåning/Elitens mål

 

-Jag pratade med en kvinna idag som frågade mig om världens tillstånd och varför det är som det är med terror, protester, upplopp m m. Hon var allvarligt oroad, det hörde jag tydligt, och jag svarade så som jag skriver här på denna hemsidan. Det finns en ENORM ONDSKA i världen.  ALLA människor behöver lära KÄNNA Jesus, omvända sig från otro till  TRO!  Det är en människas enda räddning.

-Vårt samtal blev långt och jag har alltid varit uppriktig mot henne angående min tro på Gud. Varför jag skriver ovanstående är för att jag vill visa dig en Youtube-video som är intressant, skrämmmande eller overklig, jag vet inte vad du anser, men jag anser att den är väl värd att se. Den kommer här:

Georgia Guidestones, Rosicrucians & Telekinesis – History Channel part 1 of 3
http://www.youtube.com/watch?v=wykl69tbjZA&feature=player_embedded#at=851

VAD vill dessa stenar tala om? Varför vill man utplåna mänskligheten? Se bild:

******************

Nu har du kanske sett denna film, och , ja, det finns fler av samma sort. Jag vill också  nämna att Lindsey Williams och Alex Jones också har gjort en hel del filmer det senaste som talar om kaoset i världen. Och då vill jag visa ytterligare en film som talar om vad som förmodligen skall ske i en nära framtid. Denna film handlar om :

http://www.infowars.com/oil-prices-skyrocket-after-williams-latest-revelations/

 
******************

När du ser  vad filmen handlar om så förstår du säkert att det är rätt så allvarliga tider.

Låter detta vettigt? Nej. Kommer allt detta att ske? Troligtvis. Vad kan vi göra? Bli frälsta, ta emot Jesus. Kommer jag att ta upp mer av detta? JA. Är det dags att vakna? JA.

******************

1 Petr 4:17 säger: * Ty tiden är inne att domen skall begynna, och det på Guds hus; men om begynnelsen sker med oss, vad bliver då änden för dem som icke hörsamma Guds evangelium?*

Denna vers syftar på den fostran Gud ger oss här i livet, inte på den yttersta domen!  Läs också: Jes. 10:12.  Jer 49:12. Hes 9:6. 2 Thess 1:8   /Maria

2 thoughts on “De sista../Georgia Guidestones/Utplåning/Elitens mål

 1. Det är inte klokt åt något håll.

  Kan man tänka sig att det är galningar i täckmantel? Ja det kan man nog. Visst vi är många på jorden, och Gud har sin plan, skulle han inte veta bättre än alla dessa som vill människan illa….är det de som är terrorister, ulvar som vill illa?

  Och och Men..det finns mååånga som undrar hur det står till egentligen och vad som är planerat,
  jag också, för detta som sker är inte normalt.
  Vi lever i en ond värld, och värre blir det, vad kan vi göra? BE BE BE
  /Maria

 2. Kan något så galet förekomma i ett demokratiska samhälle? Revolution för att höja oljepriset? Döda massan som djur, för människan förstör planeten?

  1 Vad säger det om demokratin att befolkningsökningen på planeten ses som ett stort problem (som inte kan diskuteras öppet, utan omnämns i kodspråk och omskrivningar)?
  2 Vad säger det om dem som anklagar samhället för att göra sådana planer? Om de inte är sanna?
  3 Varifrån kommer informationen?

  Svar (förslag):
  1 Döda varandra/döda massan är/kan vara förenligt med demokratiskt samhälle (om det sker i skymundan och till rätt målsättningar – “too many people on planet earth” tex) Det var nazi/kommunistlägren man stoppar oönskade människor för ca 65-70 år sedan.
  2 Det är galningar som påstår sådana saker och de hittar på argument för de är bittra (alt revolutionärer/terrrorister)
  3 Informationen om massutrotning finns skriven på stenmonument i staten Georgia, USA. Tankegångarna finns inbakade i FN systemet och kan spåras i div dokument. Det finns ett överskott av människor på planeten – vad ska det internationella systemet göra åt det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.