De sista /Församlingar/ Emerging Church/Splittring

17/12-10

En mycket sorglig sanning fanns den 12/12 i tidn Dagen. En pingstförsamling vars glädje var att nå ut med ordet. Där man hade LP och även Närrradio och Bibelskola och evangelisation. Nu är det mesta borta men ändå skryter man att man har sådan framgång. Man måste ju fråga sig framgång ur vems ögon?

Nu får ju vi rapporter från hela landet och även från andra länder. Det är skrämmande men samma utveckling där. Vi känner till en församling i Sverige som flera andra vill ta efter för man har lyckats säger man. Men kan du tänka dig att samma kyrka har tagit bort bönen ur församlingens program.

Upp 3:1 Skriv till församlingens ängel i Sardes: Så säger han som har Guds sju andar och de sju stjärnorna: Jag känner dina gärningar. Du har namnet om dig att du lever, men du är död.

I USA har Rick Warrens Purpose Driven Church tagit över hela kyrkor och samfund. Flera millioner som inte rättat sig i ledet har slängts ut ur församlingen och stora splittringar har kommit. Det man kallade förnyelse har visat sitt rätta ansikte nämligen föraktet som är kännetecknet på antikrists ande 2 Tess 2. Kolla in den här videon som handlar om en del av detta >> /Du får gå till ElvorochJannes sida för att se länkar, min egen sida kan för tillfället inte visa eller lägga in länkar, försöker att greja det…

Be för Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.