De sista…Australien/Fåglar faller..fiskar dör.Flod.

 

20 centimeter kan betyda mycket, i Rockhamptons fall säkrad försörjning landvägen när den översvämningsdrabbade staden i nordöstra Australien försöker hålla stånd under naturkatastrofens kulmen.

På onsdagsmorgonen, lokal tid, midnatt svensk tid, väntades floden Fitzroys vattennivå nå kulmen, beräknad till 9,4 meter över normalnivån. Därefter lär nivån sakta men säkert sjunka så att Rockhamptonborna kan börja se slutet på översvämningskatastrofen i Queensland, där den lilla staden i delstatens centrala del drabbats värst.

Cirka 2,5 mil norr om Rockhampton ligger bron vid Alligator Creek. Vägen som förbinder staden med Mackay i norr, varifrån förnödenheter kan nå Rockhampton landvägen, har tack vare en ingenjörs initiativ efter en tidigare översvämning, 1991 då den gamla bron förstördes, kunnat hållas öppen nästan hela tiden. När den nya bron över floden Fitzroy byggdes såg konstruktören till att brospannet lades 20 centimeter högre.

De centimeterna har visat sig betyda skillnaden mellan en stängd och öppen bro 2011, skriver lokaltidningen The Morning Bulletin.

Se hela artikeln här:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/bro-hojdes-20-centimeter–det-raddade-staden

 Övrigt:

6/1-11

Håll med om att det har börjat att ske konstiga och oförklarliga saker på den här jorden. Fåglar som plötsligt faller ner från himlen. Rapporter om döda fåglar och fiskar kommer in runt om i världen >>

Oförklarlig fiskdöd och alla dessa mystiska sjunkhål som öppnar sig över hela jorden. >>

http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2010/jun/03/natural-disasters-guatemala#/?picture=363335098&index=5

Nu har en flod helt plötsligt ändrat färg och blivit grön >> & >> & >>

Kommer 2011 att föra med sig ännu strängare domar över en värld som håller på att vända sig helt bort från honom?

Psa 2:1 Varför rasar hednafolken, varför tänker folken fåfängliga tankar? 2 Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot HERREN och hans Smorde: 3 “Låt oss slita sönder deras band och kasta av oss repen.” 4 Han som bor i himlen ler, Herren gör narr av dem. 5 Han talar till dem i vrede, i glödande harm förskräcker han dem: 6 “Det är jag som har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg.”

Matpriserna ökade i December (Kommande matkris?) (Sv) >>

Kraftig reducering av Bi – populationen >>

Kylan dödar liv i Norra Indien >>

Fågeldöden i Falköping i utländsk press >>

Bort med Korset tycks vara USA:s melodi >>

Rysslands nya pipeline till Kina öppnas >>

Stor fiskdöd i Florida >>

1000 tals döda fiskar flöt iland i Maryland >>

Forskare har upptäckt förändringar i Atlantens havsströmmar >>

En ny istid kommer föra med sig svält >>

Det här är fruktansvärda nyheter, jo jag vet det- men vi måste se verkligheten som den är. Läs Hosea bok.  Kram f Maria

8 thoughts on “De sista…Australien/Fåglar faller..fiskar dör.Flod.

 1. Den andliga kunskapen var så mycket bättre, nu finns det väldigt lite tro på en mäktig Gud. Du förstår nog att jag inte tror på evolutionen. Hur kan du förklara att de fossil som hittas och som är urgamla, fortfarande inte förändrats? Om vi skulle härstamma från aporna, varför har inte de utvecklats mer eller blivit människor? Det är rent löjligt att tro på att vi kommer från en apa, och Darwin själv erkände på sin dödsbädd att han hade fel, han ville väl bli berömd, den stackaren.

  Gud har INTE någonstans i sitt ord sagt att jorden var platt, skulle inte han vetat vad han skapat?
  Hur liv uppkommer det vet man, vad är celldelning och vad är parning? Hur är man skapad? För att föröka sig. Nu gör man i vetenskapen så att man forskar i att göra NYA människor och klonar människor och djur, ÄR det smart? Det är att göra våld på skapelsen, men det kommer också att straffa sig. som alla andra orättfärdigheter.

  Jag har inget emot kunskap, tvärtom gillar jag att veta och ta reda på saker. Men förstår du, då man en gång fått en tro så behåller man den, för den är liv, och liv i övernog. Jag byr mig faktiskt inte om all världens litteratur, den är ju skriven av människor men bibeln och Guds ord är Guds egna.

  Om du hade varit med om de under o mirakel i mitt liv o andras som jag fått se, då hade du nog börjat fundera om inte Gud finns. Människan är väldigt småskuren och väldigt ego, och kan inte tänka så långt, den behöver hjälp med sina funderingar och tankar som fastnat och inte vill gå vidare i andra perspektiv.

  Jag blir inte irriterad av att du ifrågasätter, det är helt ok, jag är inte så blind för andras funderingar och undran, tvärtom försöker jag hjälpa till med att vittna om att jag älskar en stor och mäktig Herre. Jag hade kontakt med en person i flera år, och han funderade mycket över tro, För ett år sedan mailade han mig och var så glad: HAN hade blivit frälst och älskar Jesus. Han tackade för alla samtal som vi haft och som lett honom fram till ett beslut och ett evigt ställningstagande. Det var en fröjd att höra hans glädje.

  Min tro är INTE en teologi, rakt av, det är mitt hjärta som svarat på Jesu knackningar på mitt hjärtas dörr. Tack och lov. Jag är inte blind Stefan, men FÖRR var jag BLIND i många bemärkelser, då kände jag inte Gud, vilket jag beklagar. Jag tror at du träffat alldeles för många RELIGIÖSA MÄNNISKOR, de brukar vara sådär som du försöker beskriva mig. Men se det går inte- jag har en TRO, ingen religiositet.
  Religiositet, vet du vad det är? Det är de folk som är som fariséerna och saducckéerna på Jesu tid, de som korsfäste honom, av rädsla för sitt eget välbefinnande och status.. Sådana människor vimlar det av även idag, jag tillhör inte dem, jag tillhör bara Jesus.

  Min existerande Gud är en god Gud men han ser inte genom fingrarna med synd, den största synden är att inte tro, Satan bryr jag mig inte om alls, han har inget i mitt liv att göra, honom kan man glömma i sitt liv. Gud gillar moral, konstigt va, att han inte gillar att män ligger med män och kvinnor med kvinnor. Gillar du pedofiler? Det gör inte jag heller, och INTE GUD heller, MEN VET DU VAD? HAN ÄLSKAR ALLA MÄNNISKOR, men ber dem vända om till ett heligt liv.

  Gamla testamentet bör man läsa för att förstå det nya- GT är en berättelse om världen och om att Jesus Kristus skulle komma som världens frälsare, förutspått sedan läääääääääänge. Jesus Kristus kom för att uppfylla det gamla testamenet och han kom för att förtydliga Guds lagar! Jesus kom, han dog och det bästa: HAN UPPSTOD IGEN! Mina ögon är öppna och jag hoppas de blir ännu mer öppna och hjärtat med så att man kan få gjort mer för Gud o människor på denna arma jord innan det är försent, Klockan tickar! Bli frälst innan det är för sent för dig. Hälsn Maria

 2. Att påstå att kunskapen om världen var bättre för 2000 år sedan – är ganska skrattretande. Idag vet man hur jorden skapades genom fysikaliska och kemiska processer med ansamling av materia. På den tiden trodde man att jorden var platt och universums centrum. För det hade Gud sagt. Och det var fel.

  Man vet idag hur människan har utvecklats från tidigare arter. Kanske inom en mansålder har vi svaret på hur liv uppkommer, den pusselbiten saknas ännu – vilka förutsättningar som krävs.

  Den här religionen: “Det flygande spagettimonstret”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygande_spaghettimonstret

  bygger på exakt samma mängd bevis som kristendomen och övriga religioner som vägrar att erkänna kunskap och ersätter den med blind tro.

  Det går inte att bevisa att Gud inte finns – eftersom religionen är noga med att inte skapa sådana hypoteser som kan motbevisas. Men det kan bevisas att det med allra största sannolikhet inte existerar en Gud. Finns bra litteratur i ämnet.

  Tack för att du i alla fall bemöter mina inlägg – jag är van vid att religiösa förespråkare blir irriterade av ifrågasättandet av Guds existens och vägrar ta debatten.

  Nu vägrar du i och för sig, precis som alla andra inom fantasiämnet teologi, att bemöta kritiken på ett sätt som inte bara består av mumbo-jumbo och argument för att blint acceptera konstiga och osannolika utsagor. Men det är själva religionens karaktär…

  Eftersom Bibeln består av så många motsägelser och riktigt horribla sätt att se på moral och rättvisa – måste en existerande Gud vara både extremt förvirrad och ond som Satan själv. Annars ombeder jag er att läsa om Gamla Testamentet med nya öppna ögon.

 3. Hej Gus. Ja visst finns det stöd i bibeln och bibelord från Gud om det som sker i dag.-
  Upp boken och Hosea och och och…Läs det senaste inlägget på denna sidan i dag så får du veta om Enochs bok, som är från innan Noas tid.
  I våra tider finns det många katastrofer över hela världen, men, det står ju om dem! Det är bara att läsa så ser vi hur det är i världen.
  Och denna världen kommer inte att bestå, Jesus kommer snart.
  Om du inte är frälst Gus så tänk på att Jesus söker dig och vill visa dig vägen. Han älskar dig.Tiden är kort.
  Hälsn f Maria välkommen tillbaka hit.

 4. Angående alla dessa händelser som verkat vara obeskrivliga så finns det tecken iallafall från bibeln angående fisk-döden och det lyder så här:

  Den andre ängeln tömde sin skål över havet, och havet förvandlades till blod som från en död, och allt liv i havet dog. (Uppenbarelseboken 16:3)
  Vet inte om det finns mer att säga om det men det har hänt märkliga saker på kort tid och tiden bara passerar.

 5. Hej Stefan. Bibeln är nedtecknad av människor, genom den helige Ande. Bibeln är inte som vilket historiskt verk som helst- bibeln, Guds Ord är sannerligen UNIKT.
  Jo man hade mycket mycket kunskap på den tiden om vem Gud är. Så många under och mirakel som skedde. Så mycket kunskap finns inte idag för man går ifrån Gud och skapar sina egna gudar.
  VAD är riktig kunskap mot kunskapen om Gud?
  DEN som en gång lärt känna Gud och lyder honom och älskar honom vet vem han är.Han är ingen gammal gubbe på ett moln, han är högst verklig.
  Nej jag är inte ensam om att tro på honom, och jag tackar honom av hela mitt hjärta för att han frälste mig och har gett mig evigt liv.
  Ja det finns många avgudar i buddhism, new age, Islam,m fl influenser som jag naturligtvis tar avstånd ifrån, eftersom det bara finns en Gud.
  NÄR man lär känna Jesus lär man känna sig själv, och det blir oftast en väldig krock, -med det man förut trott vara sant.
  Jesus är vägen sanningen och livet, tänk att man kunde få förstå det, det är verklig och äkta och bestående glädje.
  Gud är inte osannolik- han är en verklighet.
  Ja det är klart man ska tro på Gud- han är skapren av allt o alla. Jag har inte alltid trott, men jag fick den nåden att få tro- det bästa jag någonsin fått.
  Jodå man får svar från Gud- alltid. Det är nämligen han som har svar på alla frpgor. ingen anan har de svaren och absolut inte våra styrande på jorden.
  Min tro på Gud är inte en religion, som de andra jag räknade upp här- tron på Jesus Krisus är det som räddar en människa från död till LIV.
  Du kan också bli räddad för evigheten, och det är dags för dig att få veta att Jesus Kristus älskar dig Stefan. Han vill lära känna dig och rädda dig, den dag jorden försvinner. Tänk på det. Det är inte många år kvar på den här jorden- den faller snart i småbitar- förtärs av eld.
  Hälsn f Maria

 6. Ja, det är vad som står i bibeln. Som är nedtecknad av ett gäng människor på olika platser i olika tider, precis som vilka andra historiska verk som helst. På den tiden hade man inte särdeles mycket kunskap om verkligheten utan förklarade mycket med Guds verk. Idag förklarar vi mycket mer med riktig kunskap och därmed har Gud (=något som vi inte annars kan förklara med riktig kunskap) försvunnit allt mer.

  Men du är inte ensam. Det finns liknande vanföreställningar (andra religioner) – hundratals över hela världen – med sina egna gudar. Som ska förklara det vi inte har förklaring på annat sätt för.

  Gud är ett skäl att inte söka kunskap. Man får inga svar genom Gud, bara fler frågor. Det finns inga svar alls – det är grunden för religionen. Man ska tro på det som är osannolikt – inte för att det kan bevisas, utan för att man helt enkelt bara ska tro.

  Jag säger som Thomas Jefferson (en av staten USAs grundare). Religionen är det värsta gift som drabbat världen.

 7. Hej Stefan. Ja nyheterna är verkligen fruktansvärda. Såhär ser det ut på jorden. Kristna vanföreställningar? Nej det är de inte. Detta är vad som står i bibeln, vad som skall ske i de sista tiderna, vilka vi lever i nu, vet du om det?
  Hoprafsade? Nej verkligen inte. Detta är Guds Ord, vare sig du tycker om dem eller inte.
  Det vore bra om du kunde ändra inställning och verkligen söka den sanning som finns fast du inte ser den än.
  Det kommer en katastrof och den är runt hörnet. Därför skriver den troende om detta, för att varna för att inte vara frälst= tagit emot Jesus.
  Varna för de tider som kommer, för Jesus kommer tilbaka för att döma världen, den värld- de människor- som inte tagit emot honom.
  Han dog på korset för din skull, visste du det?
  Välkommen tillbaka så ska du se att du finner svar på mycket här, många frågor som du har får du svar på.
  Hälsn Maria

 8. Nyheterna är fruktansvärda.

  Analysen baserad på kristna vanföreställningar ännu mer fruktansvärd.

  Varför inte följa den egna uppmaningen och se verkligheten som den är och sluta hänvisa till gamla hoprafsade legender nedtecknade för tusentals år sedan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.