D Wilkerson/ SYNEN. FÖRTRÖSTA på Herren!

 

Tvivlar du på att Guds ord är sant? Tvivlar du på att det finns profeter och profetior som är sanna?

Jag tvivlar på profeter och profetior, men det finns en och annan som man faktiskt kan lyssna på och skall man läsa  sanna  saker  så  får  man  läsa  BIBELN.

D Wilkerson är den ende författare till böcker förutom Bibeln, som jag läser nu för tiden, och jag tänkte ta med ett stycke ur boken SYNEN:

*Överbefolkningen i världen visar  tydligt, att världens livsmedels tillförsel står inför en katastrof och att även andra naturtillgångar kommer att sina. Dåliga skördar, skadliga insekter och sjukdomar kommer att terrorisera världen inom en icke alltför avlägsen framtid.

Allvarliga livsmedels- och energikriser är förutsagda i Bibeln, och har redan drabbat stora delar av världen. (1973 är detta skrivet och vi vet vad som hänt sedan dess.-M)
Situationen förvärras ständigt, eftersom befolkningen tillväxer och livsmedelsproduktionen minskar. Ingen förbättring finns i sikte.*  D W.

KÄLLA:
http://www.marcusforlag.se/1.0.1.0/8/1/?item=prod_prod-s1%2F1104&group=prod_prod_grp-s1%2F65

Boken SYNEN  är utgiven på Marcus Förlag.


______________

Det är längesedan detta skrevs… och vi ser saker sker som är avskyvärda, och vi läser varje dag om just sådana ting som missväxt, torka, och underliga ovanliga händelser.
Det är så uppenbart att bibeln talar sanning, d v s Guds ord är sant, så det man kan göra är att hålla sig nära Herren och veta att han är ens räddning i allt, genom allt, ända till den sista dagen. .

 Ingenting, Ingenting kan skaka om tilliten och tron hos den som förtröstar på Jesus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.