D W/ Bok: “Festen är över” / Köp boken

 

 

*Hedningarna larma, riken vackla; han låter höra sin röst, då försmälter jorden.* (Ps 46:7)

*
D Wilkerson skrev i sin bok “Festen är över” att det kommer en multinationell förbannelse. Ja  jag tror att han hade rätt i det. Europa, Asien och Ryssland skriver han om, som de som kommer att skaka av fruktan. Han skriver också i boken om New York citys fall och hungrande människor utefter gatorna. /Kan man tänka sig det? Vad säger dagens ungdomar om det?

När skall man ta varning?

Det står också i boken om världens valutamarknad och att den kommer att utmärkas av förvirring.” Biljoner  av världens olika valutor kommer att överföras från den ena nationen till den andra.” …m m

Han skriver vidare om: “Oljekarteller, multinationella bolag och andra, som försökt att skaffa rikedom snabbt, kommer att uppleva ekonomisk förvirring.”

Han skriver också om: “Fondmarknaden kommer att vara skuldsatt….”

Och Bibeln berättar klart och tydligt om sådana saker fast på ett annat sätt- med Guds ord. Men de som inte läser bibeln eller får riktig undervisning kan ju inte gärna ta varning då…eller?

Guldet: “Guldet må tillfälligt öka i värde, men Guds Ord förklarar eftertryckligt att guld kommer att vara värdelöst på domens dag. Amerika har miljontals människor som samlat guld och silver. /D W  / DW skriver också om en Schweizisk bankskandal… läs gärna boken! 

Klagovisorna  4:5,6 säger:    De som förr åto läckerheter försmäkta nu på gatorna; de som uppföddes i scharlakan måste nu ligga i dyn.
Klag 4:6  Så var dottern mitt folks missgärning större än Sodoms synd, Sodoms, som omstörtades i ett ögonblick, utan att människohänder kommo därvid.

Staden Sodom förintades av eld från himlen pga sina ogudaktiga invånare. Det var Guds strängaste dom..då.

Vad ville jag säga med detta då? Det drar ihop sig nu, och det är verkligen födslovåndor i denna värld, en del tycks inte se det och andra bryr sig inte, och ytterligare andra förstår inte alls varför vi troende varnar och varför vi pratar och skriver om Jesus. Fortsätt gärna läsa vidare här på sidan så ser du att sidan har ett budskap till dig: Frälsning och evigt liv genom Jesus Kristus.

Boken “Festen är över” av  David Wilkerson kan du köpa på internet. Många säger att D W var en karismatisk lögnhals men jag kan inte hålla med om det, även om jag inte håller med om allt han sade.

/Maria

2 thoughts on “D W/ Bok: “Festen är över” / Köp boken

 1. Hej Wigdis!
  Boken ”Synen” D Wilkerson Den är mycket bra och mycket har redan skett som han fick i Synen, det finns en bok till del 2: Festen är över och handlar om Amerika

  Synen – David Wilkerson – Kartonnage (9789179995652) | Bokus Köpes antingen på bokförlaget Marcus förlag eller nedanstående:
  http://www.bokus.com/bok/9789179995652/synen/
  Betyg: 4 – „3 röster
  Pris: 158 kr. Kartonnage, 2009. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Synen av David Wilkerson hos Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner.

  Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.