! Covid var en föregångare för kommande klimat-lockdowns /Läkarupproret

Nicole Schwab, dotter till World Economic Forums mastermind Klaus Schwab, medgav i en video att covid var en föregångare för kommande klimat-lockdowns.

I en video från en paneldiskussion i juni 2020 i Schweiz kommenterar Nicole att covid bevisade att världen kraftfullt kan förändras när människor känner ett extremt hot mot deras försörjning. Hon konstaterar att beslutsfattare nu har mer makt efter covid, och förändringar behöver inte vara stegvisa.

I videon säger hon:

“Så jag ser det som en enorm möjlighet att verkligen ha denna stora återställning [great reset] och att använda dessa enorma penningflöden – att använda de ökade hävstänger som beslutsfattare har idag – på ett sätt som inte var möjligt tidigare för att skapa en förändring som inte är stegvis utan att vi kan se tillbaka och vi kan säga att detta är det ögonblick då vi verkligen började placera naturen i kärnan av ekonomin.”

SE artikel m m på Vaken.se, jag kommer inte in på Newsvoice nu i skrivande stund.

OBS:  https://www.vaken.se/nicole-schwab-bekraftar-att-covid-var-ett-forsta-steg-mot-klimat-lockdowns/

I DENNA LÄNKEN KAN DU SE LÄKARUPPRORET/ Att överlämna svensk suveränitet till en övernationell organisation kräver en grundlagsändring

https://doctorsappeal.com/sv/2023/07/23/submitting-swedish-sovereignty-to-a-supranational-organization-requires-constitutional-amendment/?fbclid=IwAR20bnL7yh7jNSGdstHFSIiGSv_lxcnkV7lj67CCB4fRlLMgvrz2jn3_smw

Detta gjorde jag ett svar på FB om, men det var inte populärt att NWO redan är HÄR och inte kommer att ändra sig angående Grundlagen m m. FN m fl bestämmer allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.