Brott mot mänskligheten. Krig, ockupationer, spionage m m

 

Obama polisanmäls för brott mot mänskligheten – av svensk läkare10 augusti 2013
nyadagbladet.se

Den amerikanska presidenten Barack Obama har blivit polisanmäld för brott mot mänskligheten. Bakom anmälan står överläkare Gunnar Olofsson från Borås.

Gunnar Olofsson är överläkare och kirurg på SÄS i Borås. Under torsdagen lämnade han in en anmälan om brott mot mänskligheten till Polismyndigheten i Stockholm.

– Motiveringen är enkel. Att bedriva krig, ockupationer, utomrättsliga avrättningar och inte minst spionage borde vara en anledning till att åtminstone ta in honom på förhör, säger Gunnar Olofsson till Metro.

Polisanmälan lämnades in i samband med att Vita huset offentliggjorde att presidenten ska besöka Sverige i september månad.

Sverigebesöket berodde på att Obama avböjt att närvara vid ett toppmöte i Ryssland hos Vladimir Putin. Anledningen var att Ryssland givit visselblåsaren Edward Snowden temporär asyl i landet.

Gunnar Olofsson hoppas nu att den svenska polisen vågar ta in presidenten till förhör, med hänvisning till internationell jurisdiktion, skriver Metro.

– Man kan tänka att det är blajigt men tar man rättssystemet på allvar bör man ställa de här frågorna. Nu har vi en unik chans eftersom han kommer hit helt frivilligt, säger han.

*

http://www.nyapolitiken.biz/usa/obama-stams-av-svensk-lakare.html

Läs också:

http://runelanestrand.wordpress.com/2013/08/11/presidentbesok/  angående sak som ovan….. Vad har du för åsikt? Man måste väl kunna tänka till/reagera på allt dödande och ställa frågor om det som sker “däröver”… fredspris…..för vad?/Maria

 

 

2 thoughts on “Brott mot mänskligheten. Krig, ockupationer, spionage m m

  1. Man kunde småle men det är ju bisarrt. Inga sanningar och inga krafttag och ingen tro, vart bär det hän då? Jo rakt ner i avgrunden och det kommer att bli mycket svårt för många många miljoner. Se bara på sidan The American Dream, där säger de vad många tycker.
    Det finns väl ingen fred i de länder som är med o krigar, krig lönar ju sig, det är en inkomstkälla, fast liv går till spillo, men lite spill får de ju räkna med. Gud är vred.
    Vilken värld!
    /Maria

  2. Fortsätter spinnet de är i nu kommer USA att nå historisk nivå. Har inte sett någon säga sanningen om något på över 10 år. Domen börjar med Guds hus, kan man läsa i Jeremia. När vi inte har tilltro till Gud ser vi inte vad som pågår i pirajapoolen, utan tror att det är fred på gång när de säger fred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.