Brev som riktar…./Jesus idag

ffsh102.gif

Jesus från Nasaret är fortfarande aktuell. Evangelierna som berättar om denne Jesus, är fortfarande aktuella och finns översatta till över ettusen språk, och de sprids årligen i många miljoner exemplar.

Det firas gudstjänst i hans namn, människor över hela jorden ber till Jesus och tror på honom som Frälsaren. Dagligen ber människor och sätter sitt hopp till honom. Många många människor är hans lärjungar, precis som han bad att de, vi, skulle vara.

Vad kan det komma sig att han är så “populär”? Är det kanske för hans egna ord:

Se, jag är med er alla dagar intill tidens ände.

Eftersom han har gett detta löfte till människorna, så borde ju det löftet gälla nu, eller hur? Ja, det gör det! De kristna överallt räknar med Jesus alla dagar. Han finns nu och hjälper i allt.

Ja han hjälper i allt. Därför är det så tragiskt att människor också förföljer honom fortfarande, dvs de förföljer den som följer Jesus. Med hugg, slag och också med att döda de som följer honom. Det är många som säger att han är en ren saga…..

Jag säger att han lever idag. Halleluja!

Jesus säger:

“Fadern älskar mig därför att jag ger mitt liv för att sedan få det tillbaka. Ingen kan döda mig utan min tillåtelse, jag ger mitt liv frivilligt. Jag har rätt och makt att ta tillbaka det. Fadern har gett mig den rätten.”/Joh 10:17-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.