Brev som riktar sig till../Sekterism

 j284.jpg

Vad jag skulle vilja säga dig nu, det är att jag inte tycker om sekterna som finns inom “kristenheten”. Jag har nyss sett en svensk film som heter Stormsol.. och den gillar jag inte. Eftersom jag är troende måste jag ju kolla upp vad som händer på filmfronten, och särskilt då de filmer som skall berätta något om tro.

Det är sorgligt med dessa filmer, som jag kan uppfatta det, vill visa sekteristiska ådror och influenser. Nää, jag gillar inte detta. Det är så fel att visa sådant, för människor får fel uppfattning om en troendes liv och församlingstillhörighet. 

Och, man kan se på Knutby, hur det var där, och efter det som hände i Knutby fick kristenheten sig en knäck. Och det är ju inte konstigt alls.

Personligen tar jag avstånd från allt sådant, för det är inte tro på en kärleksfull Gud som får människor att handla så. Det är vidrigt.

Hur Gud reagerar på allt detta som kablas ut över världen? Nej, det vill jag inte tänka på, hur ledsen han är. Han sänder sin son till människorna, människorna föraktar honom, människor läser och förstår Bibeln och Gud på helt fel sätt i allt det hemska som händer.

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=50f807784dc4dea3ffe1  Jesus älskande famn, och hans armar  som håller dig uppe.

Jag vill visa på en älskande Gud, och på en Gud som vill oss så väl och att vi skall komma till vår slutdestination en gång: Himmelen. Han vill ha alla människor där hos sig. Därför arbetar den troende för att hans vilja skall ske.  ..Läs psalm 51,(ja läs hela Psaltaren) och läs om vad Gud gör för en människa. ..Lär dig att prisa Gud, av ditt hjärta.

Kram f Maria

7 thoughts on “Brev som riktar sig till../Sekterism

  1. Hej, det är en gammal text och jag tror den är svår att hitta Sök på Dag Selander/Dag Selander Mission XP-blogg

    AKTUELLT: AB, Expr, DN, D, 1, Vid, 1, SR, HG, M, FV, A, BT, NS, SvD, 1, EKP, FIM, Gilb, IiS, CO, ME, SA, IM, DE, Andra intressanta bloggar om: Vikingaskeppet, svensk kristenhet, kyrka, församling, katolska kyrkan, svenska kyrkan, samfunden, präster, biskopar, äldste, kyrkoråd, synd, Stockholm, kriminalitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.