Brev som riktar sig till/ Sånger!

his21.gif 

Hur ser man på livet? Ja naturligtvis lever vi alla på olika sätt. …..

Här får du en text som så väl beskriver och talar om hur man kan vara på botten, MEN genom att man får kunskap om Guds kärlek och makt att förändra ens liv, kan man bli hel och gå vidare i helhet. Varsågod:

*Jag höll på att gå under i ångest och förakt, Då fann du mig, Då fann du mig.Livet var en plåga, jag var i dödens makt, Då fann du mig, Då fann du mig.

Du hörde mina tysta skrik, Du lyfte mig upp ur fördärvets grop, ur fördärvets grav, Du ställde mig på säker mark. Du visade NÅD i stället för KRAV,Jag såg vem jag var, och blev stark.Jag bar klagan om min stora skuld och självförsvar, Då fann du mig, Då fann du mig.

Jag trodde jag var hel, men jag var ett sprucket skal,Då fann du mig, Då fann du mig.Du hörde mina tysta skrik, DU orkade med mina steg, Du lyfte mig upp ur fördärvets grav, Du lyfte mig upp…. /Text Hallström/Nicklasson

*

När man sedan lär känna Gud, har man en längtan att finna djupet, höjden, längden och bredden i hans kärlek. Här kommer en text om sökande i kärlek:

*Hur kan jag komma, närmare dig, Gud? Hur kan jag få mer av din kärlek och kraft? Hur kan jag öppna för ditt renande ord i mitt hjärta? Åh, vad jag längtar, att komma nära dig. Åh, vad jag längtar, att komma nära dig.

Tack vare Jesus, Bara i honom, Kan jag nu komma inför levande Gud, Kan jag få smaka av din godhet och Nåd i mitt liv, Åh, vad jag längtar att komma nära dig. Åh, vad jag längtar att komma nära dig.

Helige Ande, vittnar om Jesus, vittnar om friheten vi äger i Gud,Levande källa, Kom och flöda i oss, just nu, Åh, vad vi längtar att dricka av ditt liv. Av ditt liv, av ditt liv…

/Text:se föreg textförf./Maria, som ofta köper kasettband på second hand och njuter av så många härliga underbara texter….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.