Bönesvar. Gud är god och vet allt. Oroa sig inte…

 

 

Foto Maria

Foto Maria

 

Den kristne är som “alla” andra? Nejdå, det är den inte alls, men den behöver som alla andra både mat och kläder och nu kommer ett litet rart vittnesbörd.
Gud säger att vi inte ska bekymra oss om mat och kläder, läs Matteus evangelium 6:25-34. Vi skall på bröllop i sommar och jag hade börjat leta efter en finare klänning att ha, men hittade inget som passade då jag har blivit så väldigt smal. Jag frågade Gud vart jag skulle gå och då visste min man en butik som ligger nästan vägg i vägg där hans massör har sin praktik.

Sagt och gjort vi åkte dit och jag fick mig ett glädjeskratt. Varför det? Jo för min blick riktades direkt mot en klänning i de färger och snitt som jag hade tänkt. Jag hade ju bett Gud om en klänning. Jag provade den och den var perfekt, och nu kommer en ännu roligare sak: Det fanns ÄNNU EN klänning som passade mig perfekt. Denna affär har begagnade finare klänningar och skor och allt du kan tänka dig.

Gud är god och jag fick 2 klänningar som jag kan använda både till fint och vardags. Priset var verkligen överkomligt och naturligtvis var det Guds godhet som åstadkom detta. Så…jag behöver alltså inte oroa mig för vad jag skall ha på mig på bröllopet vi ska på…mer än ett par skor, men det ordnar sig säkerligen också, för det har jag bett om.

Gud är god och han vet allt och kan allt och visar oss alltid vägar- även om det gäller en liten sak som en klänning (men för mig är det stort).

/Maria

 

4 thoughts on “Bönesvar. Gud är god och vet allt. Oroa sig inte…

  1. Hej Stefan. Tack för dina ord, det är så roligt hur man kan se en bön förvandlas till ett TACK Gud. Det har skett så många gånger att man fått ett konkret bönesvar o därför vill jag gärna ta fram sådan saker så man skall förstå hur det kan gå till att be och få svar även om det är “småsaker”, men det är det ju inte….Gud är god.
    Frid.
    /Maria

  2. En kvinna i klänning är så vackert!
    Är övertygad om att klänningen kommer se bra ut på dig 😉

  3. Hej Cecilia! Tack för dina ord. ja jag är så nöjd med vad jag fått, de är verkligen fina i kvalité och bra pris. Och det ska bli sååå roligt att gå på bröllop! i sommar! Vi längtar! /Gud välsigne! /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.