Bön / Upp-boken. Be för de ofrälsta

Jag antar att även du läser Uppenbarelseboken( som inte är skriven i tidsföljd) och den är verkligen omvälvande och fantastisk på alla vis. Varför jag nämner den är för att vi tydligt kan se i vår tid om vad Johannes skrev…

Haven är ju livsnödvändiga, och det står mycket om förgiftat vatten i böckernas bok. Därför tar jag med dessa nyheter här nedan:

100 tals döda fåglar och djur vid Brasiliens kust >> 21/7-10
Oljekatastrof i Kina >> 21/7-10
Stora efterskalv i Alaska >> 21/7-10

Det är väldiga saker som händer, verkligt dåliga ting. Vi har en tröst, och det är Jesus Kristus, men de andra då? De som inte tro, vad gör de när farorna kommer? Ja det kan vi också läsa om i bibeln. Därför är det synnerligen allvarliga tider nu och vi måtte sträcka oss mot Jesus, läsa vår bibel och vara i bön. Vi får vara i bön för alla dem som inte tror, och be ännu mer enträget för våra nära och kära som inte är frälsta och för andra länder och dess otroende skaror.

Den som inte vill ha med Gud att göra och den som skryter om att den minsann förkastar Gud, den får verkligen lida en dag. Därför är varje dag frälsningens dag. Ingen som förkastat Gud kommer att överleva på hans vredes dag, men den som tillhör Kristus får lön i stället för straff.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.