Bön / Sann och levande bön!

Bild:Maria

 

Här skriver jag till både troende och icketroende och är glad om man tar till sig orden som står här. Jag får en hel del frågor och försöker svara enligt bibeln och jag får uppmuntran, jag är glad för det må du tro.

För att vara Guds sändebud och gå ut med evangeliet måste man ha Jesus Kristus i hjärtat. Och för att ha Jesus i hjärtat måste man ju lära känna honom. Och för att gå ut och sprida budskap måste man ju ha kärlek och vilja. Den kärleken ger han oss, fritt och för intet om vi frågar efter den.

Det finns en sak som är så oerhört viktig i allt detta:

 B Ö N E N.

När du ber frigörs krafter, och du kan nå över kontinenter med din bön, för den är också Herrens bön, då du i Anden ber. Den som inte anser att bönen är viktig, livsviktig, i sitt eget liv, den är en svag faktor i Guds verk, säger Gud, och den får svårt att vara med i arbetet för Guds utbredande och rike på jorden.

Att bedja till Gud är det viktigaste som en människa kan ägna sig åt. Låt oss alla lägga bort dödande predikan och hålla fram den levande bönen,   sann och verkligt levande bön!/Maria

2 thoughts on “Bön / Sann och levande bön!

  1. Hej Aneht! Tack för din respons både i bön och text. Man kan också säga att i varje andetag bör man ha Jesus namn på sina läppar, för att inte hinna tänka dåliga tankar.
    Bönen är den största kraften på jorden, och detta är livsviktigt. Bön är verkligen livgivande.
    KRAM f Maria

  2. Bön är lika viktig som att andas , har nån sagt..o det stämmer nog. Man märker skillnad när man bett eller inte.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.