Bön. /Ropa till Gud. .D Wilkerson today.

 

http://www.worldchallenge.org/en/devotions/2011/in-depths-davids-praying-became-intense
David Wilkerson today.

I djupaste förtvivlan ropar psalmförfattaren till Gud. I en sådan situation känner man sig isolerad och skild från Gud, men det är då man behöver honom som bäst.
Syndanöd skall leda fram till bekännelse och följas av Guds nåd, förlåtelse och försoning. Om vi börjar tycka synd om oss själva förstärks bara känslan av hopplöshet. men om vi ropar till Gud vänds vår uppmärksamhet mot den ende som verkligen kan hjälpa oss.Och han hjälper.

Gud hör bön.  /Maria

2 thoughts on “Bön. /Ropa till Gud. .D Wilkerson today.

  1. Hej Karin! Tack för att du trivs att besöka här på sidan! Ja jag har haft många kamper som du vet och därför så vet jag att man måste lyda Gud annars går det illa för oss. Bibeln är klar på den punkten och jag hoppas få mer av Gud att kunna förmedla. Jaa det bästa man kan göra är att gå med Gud, det finns inget annat alternativ.
    Snart kommer mail till dig! Gud välsigne dig! varm kram! /Maria

  2. Hejsan Maria! Många bra inlägg och de senaste talade rakt in i mitt hjärta, det märks att du vet vad du talar om! Så sant att vi i allt ska vända oss till Gud och lyda Honom, vad än det innebär, att vandra med Gud är det bästa man kan göra!
    God bless
    Kramar från Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.