Bön / jag lägger det i din hand Herre

 

– I förmiddags kom jag in på denna min hemsida och skulle “kolla läget”…. Då såg jag en artikel, legat här sedan länge, som är intressant, och kom att tänka på en vän som tagit upp olika delar av den artikeln och pratat med mig om olika saker.

Jaha….det var märkligt tänkte jag och sparade denna artikel-länk i ett utkast, för jag tänkte skicka den , men ville först ha Herrens ledning.

Sagt och gjort, ja jag sparade länken och det gick några timmar, och vad händer?

Jo, den personen som jag tänkt skicka ett mail till, den personen mailade mig om EXAKT den artikel det kunde komma att bli tal om, såsom mailet löd.
Nu undrar jag en sak:  Tror DU att det var en tillfällighet allt detta, eller var det så att HERREN ledde allt? Jag vet vad jag svarar.

Kommentera gärna, mailet är ivägskickat och jag väntar på svar……hur reaktionen blev för den vännen som mailade…hoppas du hängde med i svängarna….

***

Gud är god och har kontroll på ALLT. Gud är god och ser och hör och hjälper i allt. Gud är god och leder oss på de vägar som han anser att vi ska gå. Han ger oss vänner och förtrogna och det är det som är en del av enhet.

Gud är god och leder oss rätt och inte fel. Han ger oss av den helige Ande så att vi vet att vi ska göra si eller så. Det är underbara stunder då man VET att “just det där tillfället var ifrån Gud”. Halleluja! Gud är god. Gud vet allt.

*Jesus, du älskar, djup är din kärlek, Och med den kärleken älskar du mig. Herre, du fångat hela mitt hjärta, Själen har funnit sin vila i dig.*/Okänd

 

..finns här i spalten till höger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.