Bibeln / Artikel. Läsa ur Koranen i en kristen kyrka?

    

How would you feel if your pastor stood in the pulpit this past Sunday opened what you believed to be his Bible and then started to read passages completely unfamiliar to you. Then in the midst of the reading you hear him say Allah instead of God and you realize he is reading not from his Bible, but from the Quran.  

“Get out of her my People…” Rev. 18:4
I Sverige har samfunden och kyrkorna skrivit på förbundet med Satan om att vara tolerant mot alla religioner. Detta har skett för flera år sedan. Gå in på SKR så ser du själv. Kan du vara kvar i ditt samfund trots att du vet detta?! Ja men inte utan att straffas av Gud och därmed gå evigt förlorad! – alertsweden
http://alertsweden.bloggo.nu/

Artikeln:
http://godfatherpolitics.com/1776/christian-churches-read-quran-from-pulpits-across-america/

*
*

Om jag kom till en kyrka, som kristen, och ville höra Guds ord, då hade jag inte accepterat att någon läser ur Koranen, och säger Allah om min Gud, varför skulle jag det? Det är inte min tro./Maria

4 thoughts on “Bibeln / Artikel. Läsa ur Koranen i en kristen kyrka?

 1. Hej Lennart
  Jag har inte läst den men tittat och läst lite, men jag har inget bra att säga om den, Den ger mig inget av värde, den är inte bra!den är hemsk. Bibeln är för mig den finaste, käraste boken.
  Jesus lever.
  Hälsn f Maria, ha det gott.

 2. Hej!

  Jag fick en gång Koranen
  och har läst den.
  Vilken smörja!
  Den är bara så sjuk och demonisk.
  Sen kastade jag skräpet.

  Trevlig Helg!

  mvh Lennart.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.