Bön / Innerlig bön/ Se video/ Be för människor

Stackars arma människor som lever och arbetar i oljekatastrofens skugga. En sådan fruktansvärd katastrof! Ja jag vet att det finns fler sådana katastrofer på fler ställen, men denna i Gulfen är väl den som diskuteras mest, och denna har gripit mitt innersta. Därför får du denna länken här nedan och kan se en VIDEO i länken som handlar om oljesaneringsarbetarna. Ta del av detta!

SE:   Exxon Valdez överlevande varnar för följderna i Gulfen >>  VIDEO

**************

Det finns många människor som på ena eller andra sättet ibland kan tycka/känna, att Gud har övergett dem, men nej, det har han inte, men jag kan stämma in i deras oro. Gud har alltid funnits och kommer alltid att finnas och har omsorg, men det kan vara svårt att riktigt begripa det i sitt inre. Ett bibelställe som stämmer in på miljontals människors vånda kommer här:

*Min Gud, min Gud, varför har du övergett mig? Varför vägrar du att hjälpa mig eller att ens lyssna till mina suckar? Dag och natt har jag gråtit och bett om din hjälp, men jag får inget svar, och ändå är du helig.* Ps 22:1-5 

Även vår Frälsare sade dessa ord…Messias citerar dessa ord i Matt 27:46; Mark 15:34, dessa ord var inte bara ett rop i förtvivlan utan en innerlig bön till Gud.

Jag känner förtvivlat starkt med alla som ropar förtvivlat till Gud, jag vet hur det är./ tillägg 2011; de kristna troende vet vem de har att lita på, de som inte tror vet inte hur de ska klara sina liv, de vet inte mycket om vad Gud kan göra i deras liv, att hjälpa dem hitta honom.

Kram f Maria!

2 thoughts on “Bön / Innerlig bön/ Se video/ Be för människor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.