Bön /Bönesvar

 wilj2.gif

Att få be är en glädje, och också ett arbete. Tror DU på att Gud svarar på bön? Jag tror på det, för vi har fått många bönesvar då det gäller vänners problem och våra egna sorger och bekymmer, som har löst sig, Tack vare Gud.

Jag har nyss berättat om bilen vi fick helt gratis, och i veckan som gick bad vi om två fåtöljer som vi behöver för våra bönesamlingar här hemma. Idag hittade vi två rustika fåtöljer i furu, rosafärgad klädsel och priset: 60:- kr /styck. Det är underbart roligt att se att det fungerar att be om något man behöver, det behöver ej vara saker, det kan vara i princip vad som helst man ber om.

Det är så härligt också att bönesvaren blir till hjälp för ofrälsta, så att de kan se att det händer “märkliga” saker i vårt liv. För oss är det inte alls märkligt, utan bara så underbart att veta att Gud är med och försörjer där vi inte kan själva, att han hör böner och alltid har en överraskning på gång.

Vi ber också, och arbetar, för väckelsen över Sverige. Och vi är många många som ber runt om i detta landet, och som lägger ner själ och hjärta i böner och i arbetet för Herren. Det kommer att komma dagar då vi får se Gud manifestera sig i människors hjärtan och i deras omständigheter, på ett mycket stort sätt och i människor som är på branten av elände! Halleluja, Jesus lever!

Jag vill tacka dig Herre, för allt du gör för vår familj och för alla bönesvar du skänkt oss, jag vet att Du är den högste och den som har all makt. Jag prisar dig och tackar dig för all kärlek du har och som du dagligen ger oss. Jag tackar dig Herre, för allt du skall göra för Sveriges folk, för att få ett fungerande Sverige som vänder sig till dig. Tack Herre, för att jag får be till dig och tacka och prisa dig! AMEN.

 

4 thoughts on “Bön /Bönesvar

  1. Hej Karin Tack för ditt besök här, jag hoppas du ser att Gud har gjort mycket för vår familj och att han inte är sen att hjälpa andra också, för att de ber, för att de tror, Han är mäktig att göra under- alltid. Gud är god.
    Hälsn Maria

  2. BE ALLA SOM LÄSER DETTA ATT SÖREN EJSING SKA BLI FRÄLST! SNÄLLA! OM ALLA SOM LÄSER DETTA BER FÖR HONOM KOMMER DET ATT SKE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.