Bön / Be för människorna i burar

 

Burar för människor att bo i      (Se foto):

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2084971/Hong-Kongs-cage-homes-Tens-thousands-living-6ft-2ft-rabbit-hutches.html

I Hongkong, en av världens rikaste städer, vimlar det av en lyxfastighets- boom som har sett hem sålda mot rekord- summor. Men staden har en mörkare sida, dvs fattigdom, med tiotusentals människor som är ute ur sina hus helt och hållet, och tvingas leva under de mest förnedrande förhållanden.Dessa bilder av den brittiske fotografen Brian Cassey har fångat misären av människor – vissa uppskattningar är gjorda: siffran så hög som 100.000 människor – som tvingas leva i burar som mäter bara 6ft – 2 1/2ft. SE bilderna i länken ovan. Skulle du tycka om att leva så?

Kommer vi att få det så här också, då ekonomin kraschar, eller om andra omständigheter inträffar. Inte vet jag det, men vi borde vara mer tacksamma över det vi har, eller hur???

_______

De flesta människorna i Hongkong är ju inte troende på Gud, de har för det mesta andra religioner. Men jag tror att de skulle få hjälp om de vände sig till Gud, ja hela folket borde få frälsning. Men de ber nog inte om det, tråkigt nog, det är en katstrof. Gud svarar ju på bön men om ingen ber….

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.